Problem s pc-om

poruka: 36
|
čitano: 8.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Problem s pc-om

pokreni OCCT na jedno sat vremena po default postavkama 

13 godina
neaktivan
Re: Problem s pc-om
sstrmi kaže...
lukabo kaže...

Za testirati mbo,mislim da ima za kupiti "tester matičnih ploča",gdje se digitalno ispisuje bios kod greške.A stavlja se u jedan slot na mbo.Neke ga bolje ploče več imaju u sebi ugrađene,a pokazuje i ispravnost napona.

di nabaviti to,ako nema več ugrađeno?

Evo pa ima jedan oglas:

http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/tester-maticnih-ploca-oglas-1401483

13 godina
Problem s pc-om

nakon što sam prije neka 3 tjedna testirao hdd i ram-e(oboje je ispravno) došao je red na proc,grafu i ako i dalje bude sve ispravno,onda matičnu s onim nekim čudom,ali prije toga ako moze netko reci sta da sve testiram u occt na i na kojim postavkama najbolje  {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s pc-om

OCCT ti sam max opterečuje pc,i nema tu nekih postavki.Jedino što ti možeš postaviti,su sati ili dani.Staviš na automatic i postaviš recimo vrijeme,na nekoliko sati...Temp če sve biti na max.Što duže comp izdrži,to je bolje,a može se i ugasiti.Recimo cooler od proca ne hladi kako bi trebao ili od grafe...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 12:33 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Problem s pc-om

JEdan kratki(sutra cu staviti na 1-2h),ali svjedno u tih 15 min na 100% se nije freezao komp i mislim da nije ni u procesoru problem,tako da još ostaje grafa,matična i napajanje za testirati,drugo je sve prošlo i ispravno

0 0 hvala 0
13 godina
Problem s pc-om

evo  samo što sam vamo postao,bio sam uključio CPU:LINPACK test na samo 2 min i da koristi 90% rama i cim je presao oko 86 komp se freezao,što mi nije jasno s obzirom da je prošao memtest od 4-5h

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice