Pozz.Prijatelj mi je kupio Sapphire R7 240 graficku.Sve je spojio i kada pokrene komp,ventilatori rade,ali slike nigdje na ekranu.Konfa je sljedeca
Napajanje 500W
MBO-Gigabyte GA-X48-9
HDD-1TB
Ram-4GB
CPU-QuadCore 2.4GHz
Pozz.Prijatelj mi je kupio Sapphire R7 240 graficku.Sve je spojio i kada pokrene komp,ventilatori rade,ali slike nigdje na ekranu.Konfa je sljedeca
Napajanje 500W
MBO-Gigabyte GA-X48-9
HDD-1TB
Ram-4GB
CPU-QuadCore 2.4GHz
Sigurno ju je samo stavio u slot,neka spoji napajanje i neka provjeri dali je spojio monitor na r7,drivere provjeriti i u biosu da nije disablean gpu slot.sve ovo se odnosi ako prvi put sam stavljao novu gpu pa je izostavio nešto.LP.
Uz ostalo,stavi i mbo bios update ,ako nije.
A kako se taj bios update-a?I zanima me,kako to da ja nisam morao update raditi nikakav sa biosom niti ista prckati u njemu kada sam kupovao novu grafu.Ugl,on vec je imao graficku unutra i sada kada je zamjenio,ne pojavljuje mu se slika.A kada vrati onu staru,onda ima slike i udje mu u win
http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=2763#bios
Zadnji BIOS za tvoju MBO je iz 2009.04.24, a ta grafa je poprilično novijeg datuma, pa se ne bih čudio da jednostavno nije komapltibilna sa matičnom.
Za svaki slučaj stavio zadnji BIOS pa probaj.
A kako da ga update napravi,kada nemoze se konektirati na server?
A kako da ga update napravi,kada nemoze se konektirati na server?
Kako nemoze, link radi bez problema, nek skine i stavi na usb i napravi windows flash, ima milijun tutorijala na youtubeu nek pogleda.