- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa nisi trebao instal nove windowse.Samo si se morao malo "poigrati" sa pronalaženjem pravih drivera za tu grafu.E sad postaj taj bsod u podforum bsod,da se točno zna.Ali vjerojatno je do softwera tj. "loših" drivera.
A i pitanje je sad "pravih" windowsa,update itd...
Bsod sam riješio, ali kada instaliram drivere s CD-a kojeg sam dobio uz grafu piše da nisu instalirani pravi driveri, i dalje mi je max. rez. 800x600 i taskbar mi je siv.
Taj cd što je došao sa grafom,to su zastarjeli driveri,mada bi svejedno trebali raditi.Skini ti najnovije drivere sa ati stranica,update biosa(ako je možda potreban)pogledaj koji imaš i provjeri u biosu dali imaš postavljeno,da ti je ova hd na prvom mjestu(primary).
Taj cd što je došao sa grafom,to su zastarjeli driveri,mada bi svejedno trebali raditi.Skini ti najnovije drivere sa ati stranica,update biosa(ako je možda potreban)pogledaj koji imaš i provjeri u biosu dali imaš postavljeno,da ti je ova hd na prvom mjestu(primary).
Neće ni s najnovijim driverima :(
Upitna je ispravnost nove grafe,isprobaj je kod frenda na comp-u.Ako ne radi,reklamiraj.I što se tiče dodatnog napajanja grafe(ako ima),jel spojeno?A bios,jel najnoviji?