Problem s mikrofonom

poruka: 1
|
čitano: 782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem s mikrofonom

Ovako, kupio sam headset Gamdias Hebe GHS2300 koji je i recenziran u Bugu, samo s dva 3,5 mm konektora umjesto USB-a. Imam laptop ACER Aspire V5-552G koji ima jedan utor za priključak pa sam nabavio uređaj koji uštekam u utor i onda "nastanu" dva utora. Sa zvukom je sve uredu i cujem ga na slusalice. No, mikrofon nešto ne radi. Kada sam na Skypeu pričao s prijateljem, pričao sam preko mikrofona od slušalica, znači nije problem u hardveru. Tijekom priče, počeo sam recordati s Action!-om i frend je odmah primjetio da sam se prebacio na integrirani mikrofon laptopa. U Action!-u je mikrofon namješten na system default tako da onda ispada da je integrirani mikrofon default mikrofon. Gledao sam na alatnoj traci također postavke zvuka i laptop nije našao mikrofon od headseta, nego samo integrirani mikrofon koji sam isključio i sad ne mogu uopce pricati, kao da nemam nijedan mikrofon, a ne dva. Molim vas pomoć, recite mi kako mogu uopce detektirati mikrofon od headseta i postaviti ga za defaultni mikrofon!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice