imam jedan problem sa laptopom,točnije radi se o emachines e525.Kada igram pes13 igrica mi svakih 20 sekunda malo zašteka ali onda opet ide normalno.Prije 3 tjedna sam mjenjao windowse i onda toga nije bilo.Što bi moglo biti?
Problem sa laptopom
- poruka: 17
- |
- čitano: 2.454
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bump
Probaj staviti igru na low postavke i manju rezoluciju
Napravi kako je kolega gori naveo .... najvjerojatnije ti je do laptopa sto nemoze igrati igricu na velikoj rezoluciji i dosta detalja....pregrijavanje iskljucujem radi toga jer bi se onda kompjuter ugasio a ne zastekava....
sve je na najmanjoj rezoluciji
Napravi kako je kolega gori naveo .... najvjerojatnije ti je do laptopa sto nemoze igrati igricu na velikoj rezoluciji i dosta detalja....pregrijavanje iskljucujem radi toga jer bi se onda kompjuter ugasio a ne zastekava....
ali prije sam mogao...da li bi to bila možda prašina? da ga probam sa kompresorom ispuhati?
sve je na najmanjoj rezoluciji
probaj skinuti onda najnovije drajvere
ali prije sam mogao...da li bi to bila možda prašina? da ga probam sa kompresorom ispuhati?
svakako vridi i jednom tjednom iprasiti ka s kompresorom....ali nevirujem da je do toga jer kada se komp pregrijava on se jednostavno ugasi
laptop je upaljeni oko 6-7 sati na dan,a skoro cijelo vrijeme mi je na trbuhu....da li bi to možda bio uzrok toga?
Probaj ga drzati na ravnoj podlozi i malo ga s necim odigni od te povrsine, tako da ima ispod prostora za "disanje"
u redu budem probao....hvala svima na pomoći :)
imam jedan problem sa laptopom,točnije radi se o emachines e525.Kada igram pes13 igrica mi svakih 20 sekunda malo zašteka ali onda opet ide normalno.Prije 3 tjedna sam mjenjao windowse i onda toga nije bilo.Što bi moglo biti?
Preslaba konfiguracija?
Preslaba konfiguracija?
prije mi je normalno radio....da li bi možda bio problem procesor? naime...na laptopu imam instalirane 32 bitne windowse a taj je procesor 64 bitni
To sto su 32 bitni Windowsi na 64 bitnom procu, to ti nema veze. Probaj odnijeti laptop negdje da ti ga ociste i termalnu pastu na procesoru. To je meni rjesilo problem s igrama na Toshibinom laptopu.
gdje bi to mogao u vž županiji? i kolko bi to došlo? lp