Problem s kompjuterom

poruka: 2
|
čitano: 1.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem s kompjuterom

nedavno sam isao cistit kompjuter od prasine i jedino sto sam vadio iz njega je graficka(kao i uobicajeno),cistio sam ga s usisavacem i to na najmanjoj snazi,tek tolko da moze usisat to malo prasine sto je bilo u ventilatorima...ugl,nakon sto sam ga ocistio i stavio grafu nazad,prvo,mi je dosao samo do logoa od maticne(onaj na pocetku) i tako je radio 10 min,bez ikakvog pomaka,onda sam isao vadit i ponovo stavljat graficku,i doslo je do pomaka,ali opet,kad bi dosao do ucitavanja vindovsa restarto bi se,i tako u krug...onda sam ga ugasio na jedno 20 min...i bilo je bolje,ali,sad mi je poslije logoa i prije ucitavanja onog crnog ekrana,pojavio mi se jos jedan crni ekran(nesto kao cpu is unworkable or.......,press f1 to continue,press delete to go to bios;taj ekran mi nikad nije bio,cpu tokom ciscenja nisam dirao,samo sam ga malo usisao) i taj put sam stisnuo f1 i uso mi je u desktop,normalno je radio jedno 8 sati...slijedeci dan dosao je drugi problem,kad sam ga ponovo isao paliti (opet mi se pojavljivao onaj crni ekran da stisnem f1),dosao bi do desktopa,ucitao bi mi xfire i msn i samo se smrznuo,sam od sebe...nit bi mi radio mis,ni tipkovnica,nista...nakon nekoliko restarta sam poludio i jednostavno se maknuo da ne dodjem u napast opalit ga cekicem

prijatelj mi je rekao da je problem u w7(imam 32bit trial verziju koja navodno traje do 3 mj.) koji je skinuo neki krivi updejt ali za 64 bitnu verziju te da zbog toga dolazi do smrzavanja...komponente imate pod 'moj pc',znam da je star pc(jedno 5 godina i 2 mj)ali ako mi je sve radilo normalno s w7 od 10 mj prosle god,zasto je onda to sad tako odjednom jednostavno zblokiralo?

ako itko zna u cemu je problem ili jos bolje rijesenje problema bio bi jaaaaako zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s kompjuterom

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice