Problem kod online i LAN igranja

poruka: 6
|
čitano: 2.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Evo ovak, da probam to cim krace napisat...

Sad za vikend sam imo LAN party doma i igro se COD4,COD2 i UT2004...U sve tri igre sam imao isti problem...Igram igru neko vrijeme, nije uvijek isto bilo, znaci random....I igrica mi se zbrejka i baci me u Windowse...I tako svaka igra :( .A znam da sam 2 dana prije iso igrat COD4 solo i igro sam ga sigurno preko sat i pol....Isto tak i jucer....Igram s frendom prek neta COD4, onak bez veze, da vidim dal ce se opet ponovit to...I naravno je :( .Opet ista stvar...Ne kuzim do cega bi to bilo...Prvo sam mislio da je mozda neke zato kaj mi je komp clockan....Vratio sam sve na tvornicke postavke, al i dalje isto...Probo sam vadit komponentu po komponentu i vratiu sam natrag unutra i opet isto :( .Probo sam oba dva utora za mrezu promjenit...Mislim logicno bi bilo da je neke do toga posto me baca van samo kad igram u LAN-u i prek neta...Ovak radi normalno sve....Jel ima to mozda neke veze s onim Punkbusterom??

Prosim ljepo ljudi, pomagajte, dajte neko rjesenje,prijedlog, bilo kaj...

Hvala!

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem kod online i LAN igranja

Koji error ti kaže?

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Nema errora...Mislim samo me baci iz igre i onaj send, don´t send error...Izbaci me iz igre i to je to....Al fakat mi je to vise fascinantno...Single Player mogu igrat po 5 sati, s overclockanim kompom i nist, a kad ovo igram, najvise mogu igrat pol sata i baci me van...

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2
16 godina

nisam siguran, ali možda se u tome krije problem... dali su ti igrice orginalne ili piratske? jer ako su piratske(kolko ja znam) nemreš igrat prek Interneta. A za LAN neznam...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Nije, nije...To nemres igrat na original serverima koji traze cd-key...Ja igram na serverima na kojima se moze igrat bez icega...

Al nema veze, fala kaj si probo pomoc...

Ja sam to rjesio na staromodan nacin....Reinstal Windowsa i sad sve radi ko vurica....

Molim admina da locka i izbrise ovu temu

16 godina
neaktivan
saynom kaže...

nisam siguran, ali možda se u tome krije problem... dali su ti igrice orginalne ili piratske? jer ako su piratske(kolko ja znam) nemreš igrat prek Interneta. A za LAN neznam...

cod 4 moze igrat preko neta ako je piratska (tako ja igram) i on kaze da ga izbci nakon nekih pola sata igre znaci da nema veze s tim....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice