Problem dok igram igre

poruka: 25
|
čitano: 2.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem dok igram igre

Pozdrav ljudi

Imam problem s pcjem dok igram igram cod 2 mp .

Slika mi na sekund slebi i cujem prrrrrrrrrrrrrrrrr . Zašto ?

Ja sam sumnjao na temp ali evo slike temperature ...

temp temp

0 0 hvala 0
14 godina
Problem dok igram igre

ostale igre ?

blue screen of death ? 

-provjeri hard disk sentinel

-ram provjeri sa -> http://www.7tutorials.com/identify-memory-problems-windows-memory-diagnostic

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 3:19 (g3arv8).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Problem dok igram igre

pojavljivao mi se blue screen i tamo on nesto provjeraje i onda se ugasi u upali . Aali prije nego sam nanovo instalirao drivere od grafe i maticne . Budem ovo provjerio 

Evo sentinela rezultati ... 

btw nisam igrao ostale igre pa neznam ... a i ne zanimaju me :D

1 1
h h
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 4:05 (drazelik).
14 godina
Problem dok igram igre

onda je problem do samih windowsa ili ram napravi onaj memory test kao sto sam ti rekao , procitaj si na linku sto sam stavio ! ako sta izbaci , postavi sliku ovdje 

0 0 hvala 1
15 godina
Problem dok igram igre

- Ja bih još dodao uz prijedloge kolege, skeniranje s Malwarebytes antimalware free, Hitman pro, AdwCleaner, ComboFix.

- Čišćenje sustava s CCleanerom, defragment HDDa s Auslogic disk defrag, reinstall igre COD2.

- Ako ti je izbacio plavi ekran (BSOD), skini Blue Screen view, pokreni ga i stavi njegovu sliku na forum.

- Ako trebaš pomoć, instaliraj teamviewer, pokreni ga i na PM mi pošalji ID i PASS koji ti pokaže, pa ti budem to pogledao.

- ps. javi mi na PM na kojem serveru igraš. :))))

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 9:01 (Valentin17).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem dok igram igre

Pretpostavljam da se radi o ponavljajućem kreštavom i iritantnom zvuku kada se to desi. To mi se  povremeno znalo javiti kada sam igrao CoD4 i u pitanju su bili driveri za onboard zvučni čip. Problem sam riješio sa novim zvučnim driverima mislim da su u pitanju bili Realtek.

Probaj možda pomogne. 

Ovako se to kod mene manifestiralo 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 9:06 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Valentin17 kaže...

- Ja bih još dodao uz prijedloge kolege, skeniranje s Malwarebytes antimalware free, Hitman pro, AdwCleaner, ComboFix.

- Čišćenje sustava s CCleanerom, defragment HDDa s Auslogic disk defrag, reinstall igre COD2.

- Ako ti je izbacio plavi ekran (BSOD), skini Blue Screen view, pokreni ga i stavi njegovu sliku na forum.

- Ako trebaš pomoć, instaliraj teamviewer, pokreni ga i na PM mi pošalji ID i PASS koji ti pokaže, pa ti budem to pogledao.

- ps. javi mi na PM na kojem serveru igraš. :))))

Jednostavno,baci nove Windowse xD

12 godina
neaktivan

Evo ovako .

Memeory test kaze da je sve 5 .

Slika

memory memory

Mene muči sljedeće što mi izbaci :

driver driver

a uredno je instaliran i HD 7700 je unutra ? Instaliram driver HD 7 Series i čita mi je lijepo AMD Radeon HD 7700 Series

- Budem i ovo ostalo odradio pa vam javim 

- Inače windowse sam tek digao 

- Valentine ma igram ti većinom samo ESL nemam neki server poseban , ako bude trebala pomoć na TW kontaktiram te :D , ak hoces moj xf je : jelava5

- boxer što se tiče toga to je i meni na drugom pcju bilo 2-3 x . 2x sam pastu mijenjao na proc , jednom sam pastu pa nije pomoglo , pa ciscenje cijelo pa opet nista , na grafi pastu i nist  i windowse i onda je proradilo

- ali sada je sve čisto ...

- meni bude tako ali samo na 1-2-3 sekunde nemogu ni snimit da hocu

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 11:52 (drazelik).
15 godina
drazelik kaže...

Evo ovako .

- Slika ova puno pomaže, imaš problema s driverima od grafe.

- Probaj snimiti neku stariju verziju drivera, pogotovo ako sad imaš neku betu.

- Čija je grafa, XFX, Sapphire, MSI, Gigabyte, ASUS?

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 11:55 (Valentin17).
12 godina
neaktivan

sapphire ... ali gdje da nadem starije kad mi samo taj tamo nudi i neki novi beta ?

AMD Driver Autodetect

sada sam odabrao to za skinit pa budemo vidili preko toga ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 12:09 (drazelik).
15 godina
drazelik kaže...
sada sam odabrao to za skinit pa budemo vidili preko toga ?

- Nemoj, ne budeš dobio ništa s time.

- Sapphire kartica, koja HD7750, HD7730, HD7770, HD7790? Napiši točan model, npr.

imaš "SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5" ili "SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 VAPOR-X"

ili slično, pogledaj na računu, na kutiji od kartice, slikaj kutiju ako moraš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 12:44 (Valentin17).
12 godina
neaktivan

e jedino od toga nemam račun i kutiju . Postoji li mogucnost da negdi drugo vidin ?

15 godina
drazelik kaže...

e jedino od toga nemam račun i kutiju . Postoji li mogucnost da negdi drugo vidin ?

- Slikaj grafu. :D

12 godina
neaktivan

da sad ne gasim i ne zaje*avam se evo ovakva je ista : 

graf graf

graf2 graf2

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 13:02 (drazelik).
15 godina
Problem dok igram igre

drazelik

- Kad sam vidio ovaj link, prepao sam se.

- To bi trebala biti ova grafa, SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5.

- Otiđi na Sapphire stranicu, KLIK, klikni na DOWNLOAD, tamo odaberi svoj OS,

i skini driver, nalazi se pod dijelom gdje piše "graphic card driver", ne možeš promašiti.

- Taj driver probaj instalirati.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da to je ta grafa :D 

ma i ja sam ga brisao 5 minuta :D sada sam stavio slike a i slikao sam iz iz pca . Ista je ta :D

12 godina
neaktivan

znači opet mi javlja da je driver stopped workinga  skinuo sam tvoj . znalo mi je malo slediti ali nista nista ma 0.3 sekunde .

uz to instalirao sam nove windowse i ovaj tvoj driver . S cda sam instalirao drivere od matične 

i Sad me buni zasto tu pise to be failed by O.E.M ?

a a

14 godina
Problem dok igram igre

tu ti pise to be FILLED ( OEM, proizvodjac popunjava,uglavnom normalna stvar) testiraj grafu http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

kako sad to baratat xd valjda je necu spržit ? :D

a a

14 godina
Problem dok igram igre

neces je sprziti 

tu ti je prikazano sve , zelimo vidjeti dali ce se driver rusiti prilikom drugih grafickih zahtjeva

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo funmark rezultata

temp temp

12 godina
neaktivan
Problem dok igram igre

i da l ineko zna ? i dalje mi se crasha i dize display driver ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drazelik kaže...

i da l ineko zna ? i dalje mi se crasha i dize display driver ?

nista onda odi u ccc i tamo pod perfomance smanji joj malo takt i memoriju, pa javi dali se opet rusi...

Intel Core™ i7-4770S inside
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Pretpostavljam da se radi o ponavljajućem kreštavom i iritantnom zvuku kada se to desi. To mi se  povremeno znalo javiti kada sam igrao CoD4 i u pitanju su bili driveri za onboard zvučni čip. Problem sam riješio sa novim zvučnim driverima mislim da su u pitanju bili Realtek.

Probaj možda pomogne. 

Potpisujem boxer-a, realtek i cod se ne vole previse...

17 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...
boxer kaže...

Probaj možda pomogne. 

Potpisujem boxer-a, realtek i cod se ne vole previse...

Nije baš da se ne vole, ali kod mene je bila problematična ta verzija drivera (default driveri koji su došli sa matičnom pločom), nadogradnjom na novije sam riješio problem.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice