Pozdrav, ovako imam sljedeci problem sa HDD-om, kada upalim comp. treba mu jako dugo da se pokrene, nakon toga mi kaze "One of your disks need to be checked for consistency".Nakon sto se test zavrsi kaze da nije pronadeno nikakvih problema i zadnja linija teksta kaze "usn journal verification completed" i tako stoji satima. Ako resetiram comp ponudi mi startup repair, koji se zavrsi i mislim da kaze da je neuspjesan ili da nije nasao problema i opet iz pocetka. Odnio sam disk u servis i dali su mi disk reader da spojim hdd preko usba i da sacuvam podatke jer su rekli da zele formatirati hdd pa ce vidjeti sta dalje, ali mi je najveci problem sto ne znam kako cu sacuvati google boomarks koje sam imao, vecinu podataka sam uspio prebaciti. Sada da li postiji neki nacin da ponovo pokrenem disk
Jer zelim nekako sacuvati bookmarke i podatke iz FreshStart ekstenzije koja sacuva cijele sesije browseru. Ili ako netko zna neki drugi nacin kako sacuvati ovo sto sam gore naveo,(kada spojim hdd na laptop mogu vidjeti sve podatke sto sam imao). U prilog cu vam dati slike iz HD sentinel i HD tune. Hvala na pomoci i vremenu.