Komp mi se resetira kad pokrenem video na youtube, danas sam dignula ponovo windowse i ponadala se da je problem nestao ali nije. Napravila sam test za hdd i grafičku (furmark) i nakon samo 5 min testiranja komp mi se ugasio, temp se nije podizala a grafička mi je ati radeon 2600... šta sad napravit. Problemi koji su prije bili s tom grafičkom su da je 2 x ventilatorić odapeo, sad opet imam novi. Dal da idem majstoru il šta?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje napajanje imas? Probaj ga zamjenit ( posudi od nekog ) da vidis sta ce biti.
Sa tin san vec prije ima iskustva,na curinom pc,problem je do drivera graficke,jer i ona ima spomenutu graficku ati radeon 2600,tribalo bi skinit drivere sa stranice od proizvođaca,i u video na youtube,upres desnom tipkom i odaberes settings i iskljucis enable hardware accelation
Probaj skinuti OMEGA drivere.................e sad može biti driver ili napajanje...........................
Napajanje sam mjenjala prije tjedan dana tako nešto, jer također ventilator nije radio... a sad ću probat skinut te drivere... hvala svima ;)
Jooo... odlično driveri su bili krivi, sad sve radi :D