Ovako ja koristim asus p5q3 matičnu , uz to koristim i HDD 1TB i SSD 128GB... ssd koristim oko nekih mjesec dana... i pred koji dan su poceli problemi... Znaci kao prvo taj HDD od jednog 1TB sam ja podjelio na dvije particije.... Jedna za programe, a jedna za stari windows dok jos niam imao SSD al to nema veze i sad... jednostavno mi se jedna particija ne zeli otvorit (bas ta sa starim windowsom) al ok jedan od problema je i to sto nemogu do svojih podataka na toj particiji iako mi je sve tamo al nemogu dokucit kako se moze pokvartiti jedna particicja... i sad dalje pokusavam otvarat sa SSD i nemoze mi ga ucitat jednostavno kao da ne postoji a onda opet čudno neki put ga učita i mogu normalno koristit kompjuter.. znaci SSD nekad reagira a nekad ne.. pomislio bi da se SSD i HDD ne trpe (kompatibilnos i to) al zasto se onda nekad upali i prepozna SSD.... i problem stom particijom je i dalje makar se komp uplai jer komp pali windows sa SSDa a ne sa HDDa... jednostavno nemogu shvatit taj problem i fleshao sam i bios jer sam mislio da je u njemu problem al nije ocito... pomoću ASUS EZ FLASH bios i on otvara tu (navodno) pokvarenu particiju i ja mogu vidjet da tu postoje datoteke itd.. problem mi je neshvatljiv a i nisam neki hardveraš no svaki savjet bi mi bio koristan... hvala svima unaprijed....
Problem sa boot-anjem i hardovima
- poruka: 2
- |
- čitano: 891
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore