Preskakanje i "štucanje"

poruka: 4
|
čitano: 1.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preskakanje i "štucanje"

Pozdrav! Danas sam upalio comp. i već odmah na samom desktopu mi je miš stalno zatezao i štucao. Kad sam pokrenuo bilo koju MP3-cu, pjesme su preskakale kao da stavim CD u liniju koji preskače. Igre se nisam ni usudio pokretati. CPU je stalno pokazivao zauzeće od 20% i ama-baš sve je preskakalo.

Sad dolazim do najvažnijeg dijela: nakon restarta je sve radilo kako treba (i CPU load je bio opet 0%)

Virus nije (kaže MalwareBytes), HDTune kaže da je disk OK, a sve i da ima bad sectore, bar mislim da se ne bi tako ponašao (ali ne znam, naravno).

Pa što je onda to bilo? Simptomi čega to mogu biti? Sve sugestije i ideje su dobrodošle.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:18 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Preskakanje i "štucanje"
diskDEfragmenter kaže...

Pa što je onda to bilo? Simptomi čega to mogu biti? Sve sugestije i ideje su dobrodošle.

Mozda se desila (zadesila te) neka intenzivna radnja diska na pr. defragmentiacija ili pozadinsko skeniranje antivirusa, ili instalacija nekog Windows Updatea

Ako nakon restarta nemas problema onda nemas se o cemu brinuti

Max Headroom
14 godina

Sigurno,neki pozadinski proces,kao što ti je kolega rekao....Jel ti je  update na automatskom?Pazi da ti se nije instalirao MicSecurityEssentials  i da ne kolje u pozadini skupa sa MalwareBytom...

16 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Sigurno,neki pozadinski proces,kao što ti je kolega rekao....Jel ti je  update na automatskom?Pazi da ti se nije instalirao MicSecurityEssentials  i da ne kolje u pozadini skupa sa MalwareBytom...

Update mi nije na automatski. Da, vjerojatno je onda to bio neki pozadinski proces. Hvala svima!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice