Komotno sam mogao nazvati ovaj thread i WTF?? :)
konfiguracija:
C2D E8200
Radeon 4850
4 gb DDR2 rama (prosli memtest bez greske)
LC Power Titan napajanje od 560w (iz 2008.)
Uglavnom...cijelo vrijeme mislim da mi graficka rikava a sad vise nisam siguran.
Simptomi su sljedeci:
1. Kod igranja svih igara napajanje se jako grije i onda ventilator vrti kao lud
2. Mislio sam da je graficka otisla, odnosno da se pregrijava jer je bacala crno sive crte nakon odredjenog vremena rada u nekim igrama, promijenio sam cooler (novi, aftermarket) i problemi su se smanjili ali opet se dogadjalo kod nekih igara
3. Kod pojedinih igara nema crno sivih crta nego samo crni ekran i pali se alarm maticne ploce (pregrijavanje)
4. Sad sam instalirao SimCity betu i nakon 10 min mi se poceo paliti alarm i kad sam ga ugasio sam vidio da je temp. jezgri 70+ stupnjeva a grafe 98 cca...inace na procesoru je Katana cooler i imam jos dodatni ventilator u kucistu
5. Neke igre rade apsolutno bez problema i to jaaaako dugi period sati (XCom novi, EVE Online, Sims, Diablo 3) dok neke bacaju artefakte (FM2013, Company of Heroes), a neke pregrijavaju cijelu pricu (SimCity)
6. Prime 95 izbaci nakon 10-ak min gpu testa
Iskreno da kazem...ja sam zbunjen. Dal grafa radi ili ne? Prije bih rekao ne al kak onda mogu igrati 5 sati u komadu neke igre da ne izbaci? Napajanje se grije ko blesavo...al opet ne znam dal je felericno...
Help! :)