Pokretanje Hard diska

poruka: 6
|
čitano: 2.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pokretanje Hard diska

Ovako,crkla su mi 2 HDD-a i ja kupim nova dva-SATA od 80 Gb i PATA od 120 Gb i pokušao sam instalirati windows i na boot screenu piše da disk ima 600+Gb ali unlocated.Dolje san kliknio na balončić New i dobio grešku.Instalirao sam windows na manji disk i otišao na oni disk tool i vidin da disk nije uključen(prikaže ga,ali piše not init...-nije upaljen)je li disk ne radi ili mogu nešto napraviti?Hitno.

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pokretanje Hard diska

Desni klik na My computer -> Manage. Idi na Disk Management, bit će ti izlistani svi diskovi u sustavu, klikni na taj novi disk i odradi inicijalizaciju diska, nakon toga po potrebi možeš kreirati particije i formatirati ga, te će biti spreman za upotrebu.

KaeR
16 godina
neaktivan
Pokretanje Hard diska

To i govorim uša sam u disk management i stisnuo pokreni disk ali neće.Usput windows 7 je u pitanju

Evo čak ni paragon ne pomaže

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 21:01 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokretanje Hard diska

Ljudi  pomozite ovaj disk od 120Gb je beskoristan ovaj drugi od 80 mi se ne može formatirat nikako ni priko paragona niti priko ičega.Postoji li neki program za  automatski popravak ili tako nešto.Ne preporučajte HDD regenerator jer nemam key pa mi može popravit samo 1 bad sektor iako u prescanu nije pronašao niti jednu grešku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokretanje Hard diska

Popravio sam ovaj od 120 Gb ali ovaj drugi od 80-za njega mi paragon kaže da ima invalid partition.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pokretanje Hard diska
veki je car kaže...

Ovako,crkla su mi 2 HDD-a i ja kupim nova dva-SATA od 80 Gb i PATA od 120 Gb i pokušao sam instalirati windows i na boot screenu piše da disk ima 600+Gb ali unlocated.Dolje san kliknio na balončić New i dobio grešku.Instalirao sam windows na manji disk i otišao na oni disk tool i vidin da disk nije uključen(prikaže ga,ali piše not init...-nije upaljen)je li disk ne radi ili mogu nešto napraviti?Hitno.

Pozdrav!

Kao prvo ako si ostavio stari prvotni disk i instaliran windows, to je OK. Ako si kupio novi hard disk sata i ako je sve dobro spojen, tad ubaci CD/DVD za instalaciju neka učita do particije (tamo češ moć particiju dijelit) a tom u slučaju ako ne prepozna hard disk tad u Biosu moraš podesit na ACHI način rada tad ponovno učitaj s CD/DVD instalaciju i neka učita do particije i kreiraš i čim završi kreiranje izađi. I kod prvotni disk neka digne windows i pogledaj u moj kompjuter jesu li pojavile novo slovo, ako da,  to je to i na klikom možeš formartirat.

Drugo, ako želiš instalirat novi Windows , tad u Biosu stavi ACHI način rada i ubaciš CD/DVD i instalaciju će počet ako prepozna disk, OK je i onda kreriraš i pusti nek instalira dokraja i poslije završenog instaliranje morao bi glatko proći i imat češ osvježen novi windowsi.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice