Plavi ekran

poruka: 9
|
čitano: 5.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Plavi ekran
pitanje

Pozdrav svima.

Evo da izložim problem:

Prijatelj mi je kupio novi komp,i prilikom instalacije Windowsa  pojavi se plavi ekran na kojemu piše otprilike slijedeće:

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

zatim nešto spominje mogučnost štete itd..pa slijedeće :

STOP-0x0000000A(0XE4A1F784, 0x00000002,0x00000000, 0x8O51EC1C)

I još piše

BEGINNING DUMP OF PHYSICAL MEMORY

PHYSICAL MEMORY DUMP COMPLETE

Dali netko zna što bi moglo biti problem.

Inače komp je danas stigao sa servisa,a kupljen je prije cca. mjesec dana i u startu je bilo problema, a ovi na servisu su rekli da su mijenjali hard.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Plavi ekran

Pogledaj ovaj link pod "Error occurs during the installation of Windows XP", i tamo ti piše cijeli niz mogućih problema. Kreni od početka pa ćeš naći problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 23:34 (w41ker).
16 godina
neaktivan
autorov komentar
hvala na linku.
17 godina
neaktivan

memorija ne valja, ako imaš više modula, makni jedan van pa onda probaj, Memtest svakako preporučujem ...

17 godina
Bax kaže...

memorija ne valja, ako imaš više modula, makni jedan van pa onda probaj, Memtest svakako preporučujem ...

može biti i napajanje i procesor, tj pregrijavanje procesora..

edit: meni je jucer takoder prilikom instalacije bacao bsod jer sam ugradio prije instalacije xp-a dodatnu pce karticu tj adapter za ide.. u pci slot. maknuo sam van i radilo je.. mozda ima neku dodatnu karticu i pci utoru ako ima neka je izvadi
EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 way SLI 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 16:08 (toxic).
17 godina
Plavi ekran

pogledaj dali je hladnjak od procesora na pravom mjestu...

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Plavi ekran
autorov komentar

Pozdrav !

Hvala svima na trudu i odgovorima. I ja sumjam da je u pitanju hardverski problem, no   ne smijem otvarati jer je pod garancijom a tek je stigao sa "servisa"Plač    

Ne preostaje ništa drugo nego nazad u servis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a joj-lol

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
markomi kaže...

Pozdrav !

Hvala svima na trudu i odgovorima. I ja sumjam da je u pitanju hardverski problem, no   ne smijem otvarati jer je pod garancijom a tek je stigao sa "servisa"Plač    

Ne preostaje ništa drugo nego nazad u servis.

Reci im što se događa i neka im barem prođe dizanje windowsa da ne bi opet morao ići na servis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice