Kupio sam rabljenu graficku MSI GTX 560 Ti twin frozr II 2GD5 i novo PSU AKYGA 450 W. Spojim sve jucer i do dns sam se zezao sa instalacijom drajvera i programa, posto sam reinstalirao win.
ugl. problem se desio kad sam igrao igricu CS 1.6 i samo se komp ugasio i vise se nece upalit. imao sam slusalice na usima pa nisam cuo kako je zvucalo... inace prije toga sam u windowsu pokusavao da mi ocijeni komponente (i odmah je provjeravalo directx, itd., tj. graficku) i pc se restartao. pokusao sam opet ali desilo se isto. pokrenuo sam i performance test i isto kad je dosao red da se testira graficka pc se restartao. razmisljam si.. tu je potrebna snaga kod ocijenjivanja i kad dodje red na grafu, ventilatori na grafi se pocnu brze vrtjet i restarta se pc.. zakljucujem da je psu slabo. zanemario sam to i odlucio igrat cs malo kako sam napisao gore i nakon kojih 15 min se pc ugasio i vise se nece upalit. pogledao sam na mbo da nije pukao koji kondenzator ili nesto, ali nije kolko vidim. isto i na psu nije nista puklo unutra.. a nekako kad sam se priblizio ventilatoru od psu osjetio sam da nesto smrdi kao da se nesto zapalilo.. nisam znao da li je to od topline ili sto jer nista nisam primjetio da je puklo id kondenzatora i ostalog..
sad me zanima da li je moguce da je psu riknulo i da li je mozda povuklo jos nesto ili je mozda nesto 2. u pitanju? :/
mozda sam malo nespretno napisao ali pisem preko moba, pa... ako nesto jos treba pitajte

Seriously?