Pc se gasi

poruka: 8
|
čitano: 1.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pc se gasi

pozdrav,

evo ovako. Upalim pc radim na njemu, tipkam, drk*m po netu i ostalo. Ne igram igre i to. I odjednom kao da nestane struje doma kn se ugasi, no problem je taj sto doma ima struje :/ 

napajanje?

inace imam seasonic 1000w modularno. Staro je nekih 3-4god al pc u mene radi dan noć znaci neznam kada san ga zadnji puta iskljucio.

da li je do napajanja? Il pak do neceg drugog? Molim pomoc od iskusnijih.

0 0 hvala 0
14 godina
Pc se gasi

Koje su ostale specifikacije PC-a? Jesi pratio temperature kako se kreću, jesi promijenio termalnu pastu na grafičkoj/procesoru, jesi ispuhao pc od prašine?

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Pc se gasi

Nvidia gf gtx 465

Intel core 2 quad q8200 2.33 ghz

gigabyte ep45 ud3l

wd 500gb 7200rpm

2x2gb kingston

+ventilator na kucistu

14 godina
Pc se gasi

Ajde s programom HWmonitor provjeri temperature u normalnom radu i pod opeterećenjem pa slikaj. Jesi mijenjao pastu i očistio PC od prašine?

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Pc se gasi

Razmontirao ga skroz. Promjenio paste na graf i proc. Ispuhao prasinu... Sjaji se... Hahha 

i ono najvaznije ZA SADA SE NE GASI! ;)

0 0 hvala 0
16 godina
Pc se gasi

da ne otvaram novu temu, frend mi se javio i rekao da mu se komp počeo sam od sebe gasiti čim se win digne i učitaju aplikacije ili nakon 30ak sekundi, kaže da je prije par dana promjenio termalnu pastu na procu i očistio komp od prašine i danas mu se to počelo pojavljivati i ne znamo šta bi to moglo bit(pretpostavljamo da se ne gasi zbog pregrijavanja proca kad je prije toga normalno radilo) pa ako možete reći par prijedloga kaj bi moglo bit pa da probamo ispraviti to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pc se gasi

Koje napajanje ima? Neka pogleda kondenzatore na matičnoj da nema napuhanih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pc se gasi
Matoje kaže...

da ne otvaram novu temu, frend mi se javio i rekao da mu se komp počeo sam od sebe gasiti čim se win digne i učitaju aplikacije ili nakon 30ak sekundi, kaže da je prije par dana promjenio termalnu pastu na procu i očistio komp od prašine i danas mu se to počelo pojavljivati i ne znamo šta bi to moglo bit(pretpostavljamo da se ne gasi zbog pregrijavanja proca kad je prije toga normalno radilo) pa ako možete reći par prijedloga kaj bi moglo bit pa da probamo ispraviti to.

Nek proba napraviti novi korisnicki racun i ulogirati se preko njega.
meni je to jednom rjesilo takav problem :D

il je mozda nesto zajebo u ciscenju i stavljanju paste, obicno zadnje promjene i jesu razlog novonastalom problemu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice