PC neće da upali

poruka: 7
|
čitano: 2.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PC neće da upali

Jutros mi se pc normalno upalija, koristija sam ga 10 minuta i nakon toga ga ugasija.

Danas popodne mi se neće da upali, ništa ne reagira.

Inače sam u zadnje vrime imamo problema kada nestane struje. Nakon što bi došla pc mi se ne bi htio upaliti pola sata i nakon to bi se upalija.

Da li je problem u matičnoj ili u napajanju ili nećem trećem?

Neznam ima li  kakve veze, ali zvučnici koji su spojeni preko usb-a imaju struje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PC neće da upali

Najvjerovatnije je napajanje ali za svaki slučaj najprije provjeri kabl odnosno kontakte na napajanju i kabla kao i samu utičnicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PC neće da upali

imam i ja takav sličan problem ventovi se malo zavrte a one lampice sve svijetle ali menije bilo termalne paste nestalo pa kad sam stavio pastu priključim kabal na naponsku on se sam počne palit kao kada sam pritisnuo gumb ali itu se samo vent zavrti ako iko ima nekakav savjet dobro bi došo

0 0 hvala 0
14 godina
PC neće da upali

Djile_5R5

- Provjeri da li su svi kabeli dobro spojeni, probaj izvadit bateriju na par minuta s matične ploče, izvadi RAM i vrati natrag.

- Pogledaj za info:

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PC neće da upali

Može li književni jezik dalmatinac...??

11 godina
neaktivan
PC neće da upali

sve sam drug to napravio baterija izvađena na 15 min i izvadio ram ista stvar samo sad kad priključim na napon kao da se sam krene palit a da nisam pritisno gumb za paljenje

0 0 hvala 0
11 godina
Re: PC neće da upali

....meni to izgleda normalno...već godinama i ne samo na ovoj konfiguraciji kad nakratko nestane struje nekad se neće uključiti na dugmetu za uklj. ali to rješim ponovnim isključenjem sa struje i za par minuta uštekam i normalno se pali dugmetom.

Svaki put na PC nakon vađenja baterije biosa mi se ili sam uključi kad uštekam napajanje ili se nakratko zavrte ventilatori....iza toga samo uključim na dugmetu za paljenje i sve normalno dalje radi što se tiče gašenja i paljenja PC-a.

...i da napomenem to se događa ne samo na mom već i na drugim PC koje sam opravljao... :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice