PC ne registrira grafičku

poruka: 6
|
čitano: 607
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znaci ostavio sam komp na jedno 10min, pa je oso u sleep mode i rasteko pa sam morao restartirat. Al kad sam restarto komp, normalno se boota ali nema slike. Kabal iz monitora mi je direktno ukljucen u graficku al nema slike. Slika se jedino pojavi kad ukljucim direktno u maticnu. Neznam sta je problem.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Mislim da ce pomoc ljudima ako napises kakav pc imas :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj ti nama napisi specifikacije o kojoj se grafi radi???

Kresimir
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam skužio,jel se normalno boota ili uopće nema slike tijekom boota?

Ako je 1. probaj bootat u neku live linux distru pa pogledaj dal sve radi, ako radi (možeš provjerit i temperature) onda je definitivno do windowsa.

Ako je ovo 2. onda provjeri dal ti monitor čita signal (vjerojatno se boja lampice mijenja), pa provjeri kablove i na kraju možeš iskopčat komp, uzet van CMOS bateriju i pritisnut gumb za paljenje 10-ak sekundi pa sve vratit natrag i provjerit dal radi.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 22:23 (zerocool12).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: PC ne registrira grafičku
zerocool12 kaže...

Nisam skužio,jel se normalno boota ili uopće nema slike tijekom boota?

Ako je 1. probaj bootat u neku live linux distru pa pogledaj dal sve radi, ako radi (možeš provjerit i temperature) onda je definitivno do windowsa.

Ako je ovo 2. onda provjeri dal ti monitor čita signal (vjerojatno se boja lampice mijenja), pa provjeri kablove i na kraju možeš iskopčat komp, uzet van CMOS bateriju i pritisnut gumb za paljenje 10-ak sekundi pa sve vratit natrag i provjerit dal radi.

...lipo je napisao..

- normalno ide boot systema

- monitor radi ali samo na onboard grafici jer

- na ovoj što ima dodanu grafu nema slike

dakle  ...ili je vrisnila grafička ili je baterija nevaljala pa BIOS izgubio postavke gdje se isključuje onboard grafička ( ili je vadio bateriju??? a nije podesio nanova BIOS)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 22:33 (AF139).
14 godina
neaktivan
Re: PC ne registrira grafičku
keki kaže...

Daj ti nama napisi specifikacije o kojoj se grafi radi???

Nvidia GTS 250

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice