Znaci ostavio sam komp na jedno 10min, pa je oso u sleep mode i rasteko pa sam morao restartirat. Al kad sam restarto komp, normalno se boota ali nema slike. Kabal iz monitora mi je direktno ukljucen u graficku al nema slike. Slika se jedino pojavi kad ukljucim direktno u maticnu. Neznam sta je problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ce pomoc ljudima ako napises kakav pc imas :)
Daj ti nama napisi specifikacije o kojoj se grafi radi???
Nisam skužio,jel se normalno boota ili uopće nema slike tijekom boota?
Ako je 1. probaj bootat u neku live linux distru pa pogledaj dal sve radi, ako radi (možeš provjerit i temperature) onda je definitivno do windowsa.
Ako je ovo 2. onda provjeri dal ti monitor čita signal (vjerojatno se boja lampice mijenja), pa provjeri kablove i na kraju možeš iskopčat komp, uzet van CMOS bateriju i pritisnut gumb za paljenje 10-ak sekundi pa sve vratit natrag i provjerit dal radi.
Nisam skužio,jel se normalno boota ili uopće nema slike tijekom boota?
Ako je 1. probaj bootat u neku live linux distru pa pogledaj dal sve radi, ako radi (možeš provjerit i temperature) onda je definitivno do windowsa.
Ako je ovo 2. onda provjeri dal ti monitor čita signal (vjerojatno se boja lampice mijenja), pa provjeri kablove i na kraju možeš iskopčat komp, uzet van CMOS bateriju i pritisnut gumb za paljenje 10-ak sekundi pa sve vratit natrag i provjerit dal radi.
...lipo je napisao..
- normalno ide boot systema
- monitor radi ali samo na onboard grafici jer
- na ovoj što ima dodanu grafu nema slike
dakle ...ili je vrisnila grafička ili je baterija nevaljala pa BIOS izgubio postavke gdje se isključuje onboard grafička ( ili je vadio bateriju??? a nije podesio nanova BIOS)
Daj ti nama napisi specifikacije o kojoj se grafi radi???
Nvidia GTS 250