PC divlja sa latencijom!

poruka: 5
|
čitano: 1.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
PC divlja sa latencijom!

Evo ukratko se matletiram sa kompom prek tjedan dana.Skidao sam sve najnovije drivere,instaliro svjeze tri put windows 10 pa isporedio tamo odma sa DPS latency checker  i u startu je bilo sve u zutom!Kada bih instalirao sve najnovije drivere od grafe,zvuka,interneta,chipseta... pocelo bi divljat jos vise.Sad stalno cujem pucketanje u zvicnicima i kad pokrenem ige zna zastekat i trokirat.

Takodjer sam instalirao LatencyMon i pokazao bi mi da mi dxgkrnl.sys/ndis.sys rade najvise kaos u kompu.Kolko sam shvatio graficki driveri i network driver interface.

Pocinjem sumnjati da je maticna uqurcu....   

Unaprijed isprika ako ima slicna teme,neam jednostavno zivaca vise razmisljat o kompu najradje bi ga zapalio sad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PC divlja sa latencijom!

Pa zuto/zeleno i mora biti koliko sam shvatio:

neznam jesi kaj probao od ovoga ako si u crvenom...

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings/windows-10-high-dpc-latency/da0b269b-6e22-4275-81ee-3671fb554528?auth=1

pocni u device manageru gasiti i paliti po jedan hw dio za koji sumnjas dok ti se ne spusti dpc na normalnu razinu

lp

Intel Core™ i7 Forever
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2018 15:47 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
PC divlja sa latencijom!

Bilo je u crvenom to sam slikao odmah poslje instalacije windowsa,nista nije bilo pokrenuto.Sad sam vozio formule i zasteka i kad zasteka na tren prducne 

kao sto rekoh tjedan dana sam se bavio,gasio palio u device manageru komponentu po komponentu i nakon sto sam instalirao LatencyMon pokazao je na taj dxgkrnl.sys i ndis.sys koji odu redovno debelo u crveno i oni rade picvajz.probao sam i starije drivere od nvidie,bilo je 360+ verzije al opet isti klinac...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PC divlja sa latencijom!

Jesi probao isključiti HPET? U BIOSU ako imaš opciju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2018 18:41 (Lil Dice).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PC divlja sa latencijom!

U device manageru,nisam u BIOSu

nakon instalacije cistog display drivera ide mi samo dxgkrnl.sys u crveno

EDIT:nije dxgkrnl.sys od grafe vec nesto sto nemam pojma sta je baca u crveno.Nema sta nisam probao disable u device manager u i pokrenut bilo koju igru i nest opet u crvrno baca i radi problem! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2018 14:00 (Sideswipe).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice