Nadograđujem računalo i sada kupujem novi procesor (6000+ ne znam gdje) i sad najvjerojatnije ću kupiti u Vemilu, no,moram kupiti i pastu, mogu li najjeftiniju i treba li se to često mazati?
Pasta za procesor
- poruka: 15
- |
- čitano: 7.457
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nju mažeš na proc i/ili na ventilator kako bi on bolje "sjeo" na proc tako da ne moraš stalno mijenjati pastu(LoL).
Procesor ti već dolazi sa pastom tako da netrebaš kupovati, jedino ako hoćeš staviti bolju i kvalitetniju.
Ako ne misliš overclocirati comp. onda ti netriba ništa bolje.
Nije ventilator nego hladnjak koji dolazi na procesor. Znači pasta neće biti na procesoru nego će biti razmazana po hladnjaku
Nju mažeš na proc i/ili na ventilator kako bi on bolje "sjeo" na proc tako da ne moraš stalno mijenjati pastu(LoL).

Naravno da hoce!
gledam http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar&id_kategorija=05060312&id_artikl=050.603.124 i netko je rekao da ovaj koji se dobije ne valja pa pitam
Ja mijenjam pastu svakih 6mj. i prije sam stavljao tonu paste, a od prije 2tj. stavljam kako se veli zrno riže i razmažem prstom po procesoru i isto to napravim na bazi coolera.
Bolje hladi kad se stavi tako malo paste, barem u mom slucaju, i pritom stedim pastu!
Nebi trebao imati nikakvih problema, netrebaš uzimati novi.
Ja mijenjam pastu svakih 6mj. i prije sam stavljao tonu paste, a od prije 2tj. stavljam kako se veli zrno riže i razmažem prstom po procesoru i isto to napravim na bazi coolera.
Bolje hladi kad se stavi tako malo paste, barem u mom slucaju, i pritom stedim pastu!
jel potrebno? i ako je u kojem se vremenskom razdoblju treba termo pastu obnovit (staru skinut i novu stavit)
Mi može ko reč di se ta pasta točno stavlja
Pa na procesor, na sredinu staviš tzv "zrno riže".
Imaš neki tutorial na forumu gdje je dečko detaljno objasnio kako se toradi, pa malo pretražuj...