Particije prije Windowsa

poruka: 8
|
čitano: 1.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Particije prije Windowsa

Pozdrav!

Htio bih pitati da li je moguće podjeliti disk na 2 particije prije instaliranja Windowsa?Naime,kupio sam hdd od 500gb,te bi mi bilo puno isplativije da se može podjeliti.

Hvala na pomoći :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Particije prije Windowsa

A da ga jednostavno spojiš na računalo i particioniraš iz windowsa?

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Particije prije Windowsa
fredrikstadt kaže...

Pozdrav!

Htio bih pitati da li je moguće podjeliti disk na 2 particije prije instaliranja Windowsa?Naime,kupio sam hdd od 500gb,te bi mi bilo puno isplativije da se može podjeliti.

Hvala na pomoći :D

pa kod instalacije windowsa ćeš imati opciju podjele diska na particije, te kreiranje novih i formatiranje/brisanje starih particija. sad točan postupak ovisi o verziji windowsa

No lollygagging!
13 godina
neaktivan

a mislim si stavit windows 7-icu....a probat ću nepš iskombinirat,pa ak nebude išlo.bum pital vas

16 godina
neaktivan
Particije prije Windowsa

Pa zašto onda ovakvo pitanje, jednostavno prilikom instalacije napraviš particije i sve naštimaš kako ti paše. Imaš po forumu detaljne tutorijale kako se to radi... nije ništa komplicirano.

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fredrikstadt kaže...

a mislim si stavit windows 7-icu....a probat ću nepš iskombinirat,pa ak nebude išlo.bum pital vas

Ako ne znas instalirati imas ovdje detaljno sve:
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx 

13 godina
neaktivan

e dal mi možeš linkat neki tutorial kak djelit disk na particije

15 godina
neaktivan
fredrikstadt kaže...

e dal mi možeš linkat neki tutorial kak djelit disk na particije

Pa kad dodjes do ovog dijela kao na slici.

otidjes na new i napravis si particiju ili vise njih, kako ti zelis.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice