Padanje fpsa

poruka: 3
|
čitano: 1.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Padanje fpsa

E ovako imam 2 gb rama , ati radeon hd6770,dual core 5600+ 2.91ghz,jos otkad sam imao prije grafu fps je poceo da pada,prvo mi je rekao neki lik da ocistim prasinu to sam i uradio i pomoglo kako je vrijeme prolazilo opet je pado al dzabe i kad ocistim i naljutim se i kupim graficku ati ovu i uzeo sam je i u servisu kaze da nemoze napajanje jer je slabo i uzmem od 550w,dosao sam kuci sav sretan i krenuo upalit cod2 da vidim koliko fpsa moze kad ono 250-333-500 drzi i odjednom na 90,60 i opet se vrati pitam ovog sto ima isto tu grafu kao drajveri jer novi kao su losi i instaliram neke starije i opet isto i kaze on da je vjerovatno do procesora jer se zagrijava previse i trebam kupiti termalnu pastu da bi hladilo malo i da bi sve doslo na svoje mogao bi igrati komotno e sad se bojim kad uradim to ako nebude sta onda moze biti , a nisam stavljao nikako tu pastu za procesor otkad sam kupio a ima 4-5 godina ....pa jel moze biti do toga , Pomoc ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Padanje fpsa

Provjeri temperature grafe i proca, nemoj držat internet, torrent ni nikoje programe upaljene dok igraš.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Padanje fpsa

sve je u redu temperatura i sve a i nije do programa sigurno :S vidit cu jel moze pasta pomoci ta

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice