Nvidia gainward 260 gs problem nvlddmkm.sys

poruka: 6
|
čitano: 1.998
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
nvidia gainward 260 gs "nvlddmkm.sys" Problem

Ovako, kad je u kompu GeForce 260 gs, konstantno mi dolazi blue screen sa greškom na " nvlddmkm.sys". 

Komponente:

MBO Asrock 770 Extreme3

CPU: Phenom X4 na 3.2 MHz

grafička: Gainward nvidia GeForce 260 golden sample

napajanje: 450 w

ram: 3x po 2 gb ddr3

Probao sam već sve živo i neživo, kopao po forumima, isprobavao sa driverima, novim windowsima i opet ista priča, čim npr pokrenem nfs unleashed2 komp zbloka i pojavi mi se blue screen sa dotičnim problemom... To isto vrijedi i kad pokrenem neke vide-e na youtubeu.... Neznam više što da napravim. Grafička je radila normalno na drugome kompu, nikad overclockana. Jel ima itko kakvog saznanja na kji način to riješit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 22:06 (BRABUS).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: nvidia gainward 260 gs "nvlddmkm.sys" Problem
BRABUS kaže...

npr pokrenem nfs unleashed2 komp zbloka i pojavi mi se blue screen sa dotičnim problemom... To isto vrijedi i kad pokrenem neke vide-e na youtubeu.... Neznam više što da napravim. Grafička je radila normalno na drugome kompu, nikad overclockana. Jel ima itko kakvog saznanja na kji način to riješit.

Taj problem imas sa svim igrama, ili sa odredjenim?

kazes radila je normalno u drugom kompu, da li sad radi normalno u drugom racunalu?

i kakva je temperatura?

16 godina
neaktivan

Ma temperatura je ok, grafička nije overclockana nikad i sve je bilo u redu dok je nisam stavio na asrockovu ploču, matična je nova kupljena u linksu prije dva tjedna, tako da mislim da bi sve trebalo bit u redu oko nje, vjerovatno je do nekih drivera, očito je da se kolju, jel mogu s nečime provjerit dali je to uzrok. Ma grafička ima garanciju, a u utorak ću do linksa. pa ćemo vidjet, ako ništa drugo neka daju neku drugu u tom rangu i bit će ok...

Što se tiče igara, samo sam sprobao shift unlished, ali zna baciti blue screen u windowsima, i to se događa i kod običnog browsanja, uvijek se javi taj nvlddmkm.sys...

0 0 hvala 0
18 godina

flashaj bios na maticnoj na najnoviji,ja imam istu graficku na asrock ploci i nikad nikakvih problema

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 21:41 (BRABUS).

0 0 hvala 0
14 godina

Sry za refresh teme...koje je rjesenje toga ja imam na svojoj asus ploci na intergriranoj grafici taj problem.

COD - FanBoy
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice