Nova oprema

poruka: 14
|
čitano: 2.259
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nova oprema

Evo ovako, znači kupio sam novu opremu za komp, točnije slušalice, zvučnike, miš i tipkovnicu. Sve sam lijepo spojio. Miš i tipkovnica rade sve normala. A zvučnici su dobro spojeni, s desne strane svijetle što signalizira uključenost, i lijepo su pojačani a svejedno se ništa ne čuje, znači imam dva mala zvučnika i jedan veliki ne znam kako se to zove, al uglavnom model je MS ML - 803 2.1 system. Automatski kako ne rade zvučnici ne rade ni sluše. Ako ima tko kakav savjet neka kaže ili još bolje ako netko ima ove zvučnike pa da mi kaže gdje griješim.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nova oprema

imaš li instalirane drivere od zvučne?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nova oprema

Ma kako nebi imao, pa prije ovoga sam koristio druge slusalice i druge zvucnike i sve je radilo. Ne znam dali bi pomoglo ako bi reinstaliro drajvere od zvucne jer ih imam na cdu.

15 godina
odjavljen
facepaLm kaže...

Ma kako nebi imao, pa prije ovoga sam koristio druge slusalice i druge zvucnike i sve je radilo. Ne znam dali bi pomoglo ako bi reinstaliro drajvere od zvucne jer ih imam na cdu.

vrijedi pokušati;)

14 godina
neaktivan
Nova oprema

evo, zvucnici rade, sad samo ne znam kako da slusalice ukljucim, na proslima je bilo dovoljno da ih spjim na utor u zvucnik, medjutim ove imaju pun k tih priljucaka tako da sam totalno izgubljen.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova oprema

Poslikaj, stavi, pa cemo ti reci, ili reci model

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 13:36 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nova oprema

imaš li na kućištu naprijed za uključiti slušalice?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

slusalice su genius hs 04v, a imam za naprijed ukljuciti, dva prikljucka za usb i dva za 3.5mm prikljucak, jedan rozi jedan zeleni.

15 godina
odjavljen
Nova oprema

probaj u zeleni uključit, tako ja uključujem sluške;)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma jesam al nece, a i nema logike to, kako ce sluske radit dok rade zvucnici, jer ako ih tu ukljucim to nema veze s zvucnicima, znaci oni nastavljaju radit tako da cak i da prorade na taj nacin nebi valjalo, znaci prije bi ih ukljucio u zvucnik, zvucnik prestaje radit i   sluske lagano krecu, al sad to ne moze posto nemogu ukljucit u ova dva support zvucnika jer nema utora a na glavnom sam sve probavo i nece.

15 godina
neaktivan
Nova oprema

Koji OS imas?Kad ukljucis naprijed na kucistu, u winsima trebas promijeniti izlaz na slusalice..aiko bi i ovako trebalo raditi samo losije..

Evo za Win 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jesam, ne pomaze :S

14 godina
Nova oprema

Uključi zeleni priključak i spoji usb od slušalica u utor na kučištu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jesam, i svijtli ona lampica crvena na njima kao da rade ali se zvuk cuje i dalje iz zvucnika a nikako iz slusalica. kako da to rjesim? znaci kada stavim slusalice da se cuju samo slusalice a kada iskljucim slusalice da se cuju samo zvucnici?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice