Nova maticna

poruka: 8
|
čitano: 1.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nova maticna

Pozdrav, kupio sam novi Procesor Intel Core 2 Quad Q8400 , 4x2.66GHz ali mi ne pase na moju staru maticnu Gigabyte M61PME-S2 nemogu ga stavit unutra pa me zanima koju maticnu da si kupim a da pase

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nova maticna

Kakvu matičnu hoćeš? Jeftinu, skupu, kvalitetnu? Ram - ddr2 il ddr3? Koji chipset?

16 godina
neaktivan
Nova maticna

Ja se ne razumijem bas previse u te stvari. Kompjutor je samo za igrice stoga moze i neka kvalitetnija maticna oko 700 kn vise manje. Napajanje mi Corsair VX450, graficka ATI 4870, 4gb ram, Windows XP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova maticna

Znaci treba mi neka maticna sa 775 socketom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nova maticna
carcina55 kaže...

Kakvu matičnu hoćeš? Jeftinu, skupu, kvalitetnu? Ram - ddr2 il ddr3? Koji chipset?

Kako DDR3 kad ima DDR2 kontroler procesor?

Samo DDR2 paše za taj procesor.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
16 godina
neaktivan
Nova maticna

Uzo sam si Gigabyte EP45-UD3LR dali sam pogrijesio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova maticna

malo si ti to sve prebrzo napravio..

kupio si intel procesor, a imaš matičnu za amd i još ga pokušao staviti unutra, dobro da nisi nešto oštetio.

trebao si tu na forumu pitati, ljudi bi ti drage volje pomogli...

btw, valjda je dobra matična.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova maticna

Nisam ga guro unutra vidio sam odma da si ne pase, jer sam vidio na nekim filmovima kad skidaju procesor da im je utor za procesor drukciji od mog a isto izgleda procesor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice