Nova grafička - nema slike

poruka: 5
|
čitano: 1.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Konfa:

Asus P5K Premium

Intel Core2Duo E8500 3.16 GHz

Radeon R7 250 1GB GDDR5

4 GB DDR2 RAM

PSU 500W

Problem je nastao kad mi se VALJDA pokvarila stara grafa hd4850. Dobio sam bsod i kad sam restartao pc ekran mi je bio ispunjen crvenim tockama sve do logiranja u windows, a kad sam se ulogirao sve je bilo posarano s tim crtama i vidjela se samo strelica. Frend mi je posudio r7 i kolko ja znam trebala bi radit na ovoj maticnoj. I stavio sam ju u PCI-E16, ukljucio dvi konektor na ekran i kad sam upalio pc nista, led na monitoru je blinkao kao da je u power saving modu. Moze kakav savjet, pomoc? Znam da su komponente stare al svejedno. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 15:48 (D4rkLordCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako ugasi racunar.Isključi prekidač na napajanju ako imas , ako ne iscupaj kabal iz napajanja . Izvadi cmos bateriju na 30 sekundi .Zatim pritisni dugme za paljene racunara da se isprazne kondezatori. Izvadi ram memoriju okreni plocice ako imas dvije zamjeni im mijesta ako imas jednu stavi u drugi slot. Vrati bateriju pazi kao je stajala  (pazi +,- pol) ako grafa ima dodatno 6 pinsko napajanje provjeri jeli si dobro spojio, zatim vidi jel grafa dobro legla u slot. Vrati kabel u napajanje ili uključi na prekidač, pokušaj upaliti računar  To je za početak , meni je jednom upalilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 16:05 (Digital26).

1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Re: Nova grafička - nema slike

Ucinio sam sve kako si reko i uspio sam doci do loadanja windowsa, i nakon toga mi dode crna pozadina i strelica od misa.

12 godina
neaktivan
Re: Nova grafička - nema slike
Digital26 kaže...

Ovako ugasi racunar.Isključi prekidač na napajanju ako imas , ako ne iscupaj kabal iz napajanja . Izvadi cmos bateriju na 30 sekundi .Zatim pritisni dugme za paljene racunara da se isprazne kondezatori. Izvadi ram memoriju okreni plocice ako imas dvije zamjeni im mijesta ako imas jednu stavi u drugi slot. Vrati bateriju pazi kao je stajala  (pazi +,- pol) ako grafa ima dodatno 6 pinsko napajanje provjeri jeli si dobro spojio, zatim vidi jel grafa dobro legla u slot. Vrati kabel u napajanje ili uključi na prekidač, pokušaj upaliti računar  To je za početak , meni je jednom upalilo.

D4rkLordCRO kaže...

Ucinio sam sve kako si reko i uspio sam doci do loadanja windowsa, i nakon toga mi dode crna pozadina i strelica od misa.

I nakon ovog sam otiso na repair mode, vratio windowse tjedan dana nazad, instalirao nove drivere i sve radi super. Hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice