Nov PC zaledi, molim vas pomozite

poruka: 14
|
čitano: 1.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa kolega mi ima jedan problem imam fx 8350,gtx 970,kingston fury 1866 mhz-8gb,western digital blue 1tb.Problem je nastao kada sam radio update sa w8.1 na w10 od onda sranja na w8.1 je radio savrseno,poceo se ledit komp na resetu na gasenju,nakon toga sam vratio nazad na w8.1 ali i dalje isti problem i sada u zadnje vrijeme se sam od sebe zaledi ali dosta cesto kada stavim USB se zamrzne i to skoro svaki put kad stavim USB neznam sta da napravim molim pomoc sve komponente su stare 5. mj i sve testove za komponente sam odradio i kaze da sve valja ali ocito neki problem postoji

Be Water My Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Provjeri Event Viewer i da li je u Administrative events upisana kakva greška pa u google tražilicu upiši njen sadržaj. Posebnu pozornost obrati na Critical i Error (vidi sliku).

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 7:35 (phoenix2003).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Jel ti to mozda USB na kucistu? Imao slican problem i bio je u pitanju port na kucistu koji je radio kratak spoj... tak dugo je to radio dok nije krepo skroz... al je to struja u pitanju pa bolje ne forsat taj USB

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: Nov PC zaledi, molim vas pomozite
Sad je stavio Win 10 i za sada je ok. Čeka do novog leđenja, pa da provjeri event viewer
Be Water My Friend
16 godina
bruslii kaže...
Sad je stavio Win 10i za sada je ok. Čeka do novog leđenja, pa da provjeri event viewer

Fatal error!

12 godina
neaktivan

Meni je laptop radio kao zvrk na win 8.1 pro dok na win 10 je bio duplo sporiji...vratio sam 8.1 pro i win 10 necu dirati dok ne izadje sp1 ili ne prode par godina za sad je pun bugova i lose optimiziran...

15 godina
neaktivan

Opet je zaledilo, evo errora sa event viewera. 

http://i.imgur.com/InAl1bx.png

http://i.imgur.com/BbX78Su.jpg

U biosu ne može da smanji frekvenciju rama jer PC odmah zaledi čim uđe u bios advanced mode.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 19:25 (bruslii).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
bruslii kaže...

U biosu ne može da smanji frekvenciju rama jer PC odmah zaledi čim uđe u bios advanced mode.

Matična??

Koji je točno model mbo i dali je podržan fx 8350?

Malo je čudno što ledi u biosu...

13 godina
neaktivan

Na nivou BIOSu ovakvih artefekata nesmije biti!

Napisi o kojoj MB i reviziji ploce i BIOSa je rijec a problem je negdje na relaciji MB-CPU-RAM...

Rjesenje; uz pretpostavku da su komponente na navedenoj relaciji kompatibilne nadogradi BIOS na najnoviju ili reviziju koja rijesava problem nekompatibilnosti, resetiraj BIOS i ispravno postavi postavke rada memorije izvan XMP profila

15 godina
neaktivan
Hardwhelper!!! kaže...

Na nivou BIOSu ovakvih artefekata nesmije biti!

Napisi o kojoj MB i reviziji ploce i BIOSa je rijec a problem je negdje na relaciji MB-CPU-RAM...

Rjesenje; uz pretpostavku da su komponente na navedenoj relaciji kompatibilne nadogradi BIOS na najnoviju ili reviziju koja rijesava problem nekompatibilnosti, resetiraj BIOS i ispravno postavi postavke rada memorije izvan XMP profila

Ploča je Asus m5a97 r2.0 fx 8350 je podržan jer ja imam istu ploču i procesor. Ima najnoviju verziju BIOSa a pokušao je i reset biosa i opet ledi. Frekvenciju rama ne može promjeniti jer pc ledi u biosu čim udje u advanced mode.

Be Water My Friend
17 godina

-nema veze s OSom. Otkloni problem/kvar. Jedino je problem konkretno otkriti.. MBO, CPU, RAM.. napajanje pa do neke postavke.

-i novo može biti neispravno, eliminacijom otkriješ... ili servis.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Problem je ili u u matičnoj koja radi ali neradi kako treba ili u ram-u.

Najzadnja opcija je da napajanje nevalja.

1 0 hvala 0
16 godina

99% da se radi o problemu sa RAM-om. Najbolje da u računaru testiraš jedan po jedan modul RAM-a ili da nabaviš (posudiš) ispravan RAM pa testiraj računar.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Evo sad je stavio stabilniju verziju biosa i više ne ledi u biosu.
Be Water My Friend
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice