- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ti i prati zadnju poruku od @kizo.
Poželjno je stisnuti HVALA
Evo da se javim malo...
Uspio sam formatirati usb u ntfs-u preko CMD tutorijala, nakon toga sam od istog usb napravio da se mogu butati windowsi odnosno da mogu sa usb-a instalirati windows7, on malo sam eksperimentirao!
I sve je izgleda radilo dok nisam ponovo formatirao usb da ga vratim u "normalu" međutim više mi ga nije htjeo formatirati preko cmd-a...!?
Ni u fat32 niti u ntfs-u... Pa sam to uspio preko windovsa ali kad idem nešto stavljati na njega, evo da odmah navedem imam neki folder sa brdo programa, veličine 4,87GB i usb jednostavno zapne na nekih 25% i to je to neče dalje! Pokušao više puta i više neznam jednostavno što mu biješe!?
Digni Linux Ubuntu i formatiraj pomoću njegovog Disk Manager-a.
Ajde isprobat ču!
Koju verziju Ubuntu-a da skinem?
Da li si mislio na live cd i kako dođem do disk managera?
Skini zadnju verziju i svakako koristi live cd. Do Disk Manager-a ćeš doći tako što ćeš u search traku upisati disk i odmah će ti, između ostalog, ponuditi izbor Disk Utility. Klik na Disk Utility i radi šta trebaš.
Imam već verziju 12,4! Je ok to?
Evo da se javim malo...
Uspio sam formatirati usb u ntfs-u preko CMD tutorijala, nakon toga sam od istog usb napravio da se mogu butati windowsi odnosno da mogu sa usb-a instalirati windows7, on malo sam eksperimentirao!
I sve je izgleda radilo dok nisam ponovo formatirao usb da ga vratim u "normalu" međutim više mi ga nije htjeo formatirati preko cmd-a...!?
Ni u fat32 niti u ntfs-u... Pa sam to uspio preko windovsa ali kad idem nešto stavljati na njega, evo da odmah navedem imam neki folder sa brdo programa, veličine 4,87GB i usb jednostavno zapne na nekih 25% i to je to neče dalje! Pokušao više puta i više neznam jednostavno što mu biješe!?
zadaš komandu cmd, odeš gore na cmd exe-pokreneš cmd s desnim klikom run as administrator i kod prve komandne linije C:windows/system32> (dopišeš)format f:/u (moj stick je na F, tvoj može fiti bilo koje slovo). vjerojatno ćeš trebati dva puta stisnuti enter a "u" ti znači bezuvjetno brisanje svih podataka.
Traje duže nego bilo koje formatiranje diska ali ćeš biti siguran da je s diska ili sticka sve pobrisano.
Evo na slici kod mene je na nekih 30%, stick 8 GB, rula već 3-4 minute.