Nemogučnost formatiranja

poruka: 8
|
čitano: 5.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Nemogučnost formatiranja
Eto kupih nov USB stick jer sam stari skurio... I želim ga formatirat u ntfsu da mogu prebacivati fileove veče od 4gba! Znači pokušam normalno napravit format, ne quick, već normalan isve ide do kraj jedva dočekam jer je spor i ima 32, i kad dođe do karaja windowsi mi jave da nisu u stanju to napraviti..!!?? Neče ni quick napravit, ali kad formatiram u fat32, napravi zadano bez po frke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemogučnost formatiranja
Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Nemogučnost formatiranja

Evo da se javim malo...

Uspio sam formatirati usb u ntfs-u preko CMD tutorijala, nakon toga sam od istog usb napravio da se mogu butati windowsi odnosno da mogu sa usb-a instalirati windows7, on malo sam eksperimentirao!

I sve je izgleda radilo dok nisam ponovo formatirao usb da ga vratim u "normalu" međutim više mi ga nije htjeo formatirati preko cmd-a...!?

Ni u fat32 niti u ntfs-u... Pa sam to uspio preko windovsa ali kad idem nešto stavljati na njega, evo da odmah navedem imam neki folder sa brdo programa, veličine 4,87GB i usb jednostavno zapne na nekih 25% i to je to neče dalje! Pokušao više puta i više neznam jednostavno što mu biješe!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nemogučnost formatiranja

Digni Linux Ubuntu i formatiraj pomoću njegovog Disk Manager-a.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Nemogučnost formatiranja

Ajde isprobat ču!

Koju verziju Ubuntu-a da skinem?

Da li si mislio na live cd i kako dođem do disk managera?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 13:35 (VidoM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nemogučnost formatiranja

Skini zadnju verziju i svakako koristi live cd. Do Disk Manager-a ćeš doći tako što ćeš u search traku upisati disk i odmah će ti, između ostalog, ponuditi izbor Disk Utility. Klik na Disk Utility i radi šta trebaš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Nemogučnost formatiranja

Imam  već  verziju  12,4!  Je  ok  to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Nemogučnost formatiranja
VidoM kaže...

Evo da se javim malo...

Uspio sam formatirati usb u ntfs-u preko CMD tutorijala, nakon toga sam od istog usb napravio da se mogu butati windowsi odnosno da mogu sa usb-a instalirati windows7, on malo sam eksperimentirao!

I sve je izgleda radilo dok nisam ponovo formatirao usb da ga vratim u "normalu" međutim više mi ga nije htjeo formatirati preko cmd-a...!?

Ni u fat32 niti u ntfs-u... Pa sam to uspio preko windovsa ali kad idem nešto stavljati na njega, evo da odmah navedem imam neki folder sa brdo programa, veličine 4,87GB i usb jednostavno zapne na nekih 25% i to je to neče dalje! Pokušao više puta i više neznam jednostavno što mu biješe!?

zadaš komandu cmd, odeš gore na cmd exe-pokreneš cmd s desnim klikom run as administrator i kod prve komandne linije C:windows/system32> (dopišeš)format f:/u (moj stick je na F, tvoj može fiti bilo koje slovo). vjerojatno ćeš trebati dva puta stisnuti enter a "u" ti znači bezuvjetno brisanje svih podataka.

Traje duže nego bilo koje formatiranje diska ali ćeš biti siguran da je s diska ili sticka sve pobrisano.

Evo na slici kod mene je na nekih 30%, stick 8 GB, rula već 3-4 minute.

Najbolja hrana je afrička. Jedeš malo a imaš velik stomak !
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 11:34 (Budokai).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice