Nemogu se ulogirati u laptop

poruka: 7
|
čitano: 2.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

prije par mjeseci sam kupio novi komp a laptop sam stavio sa strane...treba mi nesto s tog laptopa a problem je u tome sto je brat stavio sifru na njega a nemoze se sjetit lozinke koju je stavio pa ako postoji mogucnost da se ude ili probije ta sifra...cijenio bi da mi neko pomogne....hvala unaprijed

0 0 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

AKO IMAS WINDOWSE XP EVO ODGOVORA>

1. RESETIRAJ KOMP ILI GA UGASI NA NEPRAVILAN NACIN, TE KAD TI SE PONOVNO UPALI POJAVIT CE TI SE SLJEDECE

SAFE MODE

SAFE MODE WITH NETWORK

START WINDOWS XP NORMALLY

I JOS NESTO NEZZ...

2. ODABERI SAFE MODE I CEKAJ

3. KAD TI UDJE U SAFE MODE UDJI U CONTROL PANEL- USER ACCOUNTS - CHANGE AN ACOUNT - I REMOVE PASSWORD... I TO TI JE TO

( OVO POD BROJ JEDAN SAM TAKO NAPISAO ZBOG TOGA STO SAM ZABORAVIO KOJI F ( F6,F7,F8 ILI SL) TREBA PRITISNUTI... JA ISPRITISKAM SVE PA MI NEKAKO UDJE

ETO TO TI JE TO AKO IMAS XP, AKO NEONDA NEZZ

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nemogu se ulogirati u laptop
helloworld kaže...

1. RESETIRAJ KOMP ILI GA UGASI NA NEPRAVILAN NACIN, TE KAD TI SE PONOVNO UPALI POJAVIT CE TI SE SLJEDECE

SAFE MODE

SAFE MODE WITH NETWORK

I JOS NESTO NEZZ...

3. KAD TI UDJE U SAFE MODE UDJI U CONTROL PANEL- USER ACCOUNTS - CHANGE AN ACOUNT - I REMOVE PASSWORD... I TO TI JE TO

( OVO POD BROJ JEDAN SAM TAKO NAPISAO ZBOG TOGA STO SAM ZABORAVIO KOJI F ( F6,F7,F8 ILI SL) TREBA PRITISNUTI... JA ISPRITISKAM SVE PA MI NEKAKO UDJE

Treba pritisnut F8.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
helloworld kaže...

SAFE MODE

SAFE MODE WITH NETWORK

I JOS NESTO NEZZ...

Poštuj pravila http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-ponasanja-forumu/167.aspx

★★★★★
15 godina
neaktivan

Ne razumin, sta san ja krivo napisa i napravija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
helloworld kaže...

Ne razumin, sta san ja krivo napisa i napravija