Nema slike na laptopu

poruka: 2
|
čitano: 1.637
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nema slike na laptopu

Ajde ovako, danas iz čistog mira nestane slika, uglavnom ja sam ga ugasio i opet htio upaliti i opazio da nema slike, a ni svijetla.

Laptop je stalno na stolu, nikad mi nije pao, nisam nikakve nagle pokrete radio nego se sam od sebe pokvario. Kad ga palim,, čujem ventilator i normalno fukcioniranje hardiska ali slika se uopče nije pojavila, niti pozadinsko svijetlo. 

Riječ je o laptopu HP  nx9420 17"

Probao sam spojiti neki monitor preko vga kabla,  ni na njemu nema slike.  Niti kad se iznova upali. 

Nekako mislim da je riknula grafička, no želim biti siguran. 

Pitanjce, dali bi to mogao biti inverter ? 

Grafička nije integrirana, vidim da ima na ebayu za moj model laptopa, no moram biti siguran dal je grafička u pitanju. 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Nema slike na laptopu
Imao u rijec identican problem ko i ti i riknul je gpu. Posto je bil zalemljen, zamjena maticne bi me kostala oko 1500kn, pa sam radje rasprodal djelove (posto rabljenu nisam mogel nabaviti). Najbolje bi bilo da isprobas od nekoga druge djelove, makar, sumnjam. Nema slike, hdd se vrti, dvd reagira, ali ekran ugasen i ne svijetli jedna lampica - gpu otisao.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice