kao što tema kaže..komp mi neće učitati hdd...neznam kako ga ponovo instalirat nazad...windows mi je bio pao pa sam instalirala linux..pa sam instalirala windows...sad neće učitati drugi hdd a tamo su mi svi podatci...kako ga mogu instalirat a da ne izgubim podatke????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kao što tema kaže..komp mi neće učitati hdd...neznam kako ga ponovo instalirat nazad...windows mi je bio pao pa sam instalirala linux..pa sam instalirala windows...sad neće učitati drugi hdd a tamo su mi svi podatci...kako ga mogu instalirat a da ne izgubim podatke????
ne...ovaj drugi je samo za podatke...inače ovaj prvi je nešto riknio nije se htjeo windows instalirat pa sam ga pobrisala i ponovo instalirala windows...i neznam kako instalirat ovaj drugi hdd...
Desni klik na My Computer idi na Manage pa na Disk Management i tamo vidi jel ti Windowsi prepoznaju drugi HDD. Ako jesu onda ga formatiraj
Desni klik na My Computer idi na Manage pa na Disk Management i tamo vidi jel ti Windowsi prepoznaju drugi HDD. Ako jesu onda ga formatiraj
Joj vistma kak si smiješan. Pa vidiš da su joj na tom disku kojeg ne prepoznaje podaci do kojih mora doći... Znači NE ga formatirati (jer to briše sve podatke ako Lily slučajno nezna ).
Probaj ovo šta ti je reko ubizec - dok dešifriraš...
Ako neznaš kaj je bios i jumperi napiši pa da objasnimo.
nije bilo ništa od tog..skoro sam ostala bez podataka...otišla sam u control panel ->administrative tools..tamo sam samo morala ić inport disc....