Znači, instalirao sam nove windowse (XP professional SP3, x86) i očitava mi miš ali mi neće instalirati drivere. Kada odem pod ono "Add Hardware" u control panelu ikona ima uskličnik na sebi. Pošto je miš neki jeftini nisam dobio driver CD uz njega. Zna li netko kako se to može riješiti, ili ću morati ponovo windowse instalirat?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel radi mis bez obzira na usklicnik?
mozes pokusati rucno izabrati jedan od drivera iz windows baze (ms compatible ili tako nesto)
Miš svijetli ali laser ne radi. Miš nije pokvaren jer radi na drugom kompjuteru. Ovaj miš je "plug-n-play" zato uopće nema drivere, ali se cursor ne kreće.
Jel probano na svim USB prikljucima na kompu.
Jesam isprobao sam, ne radi niti na jednom USB portu. Ja mislim da je to zbog toga što nemam dobre drivere za USB. Imam jedan miš koji se priključuje u PS2 port i on radi. Potražio sam drivere za USB ali nemogu nać. Matična je Asus P4S800. Molim pomoć!
Sorry, double post. Ovak, malo sam čitao manual i piše da je USB 2.0 driver samo za win 2000 i kaže da se nemože instalirati iznat win XP-a SP1. Kako bi sada USB miš trebao pokrenuti? Imam wireless stick koji kada uštekam u USB port radi, ne kužim zaš jedan radi a drugi ne...
E, i da, probao sam otvoriti u compatibilty mode-u i instalirao mi je driver ali svejedno neće. Dali bi se možda moglo da se kupi onaj USB to PS2 adapter?
Miš bi, ako je ispravan, MORAO raditi bez ikakvih drivera.
Imam 2 kompjutera, na jednom radi na drugom ne, znači nije stvar u mišu.
Bump