Ne radi mi monitor na windows 7!

poruka: 10
|
čitano: 6.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz!

Imam jedan neobičan problem...naime, kad sam stavljo win 7 nikako mi nije htjela instalacija doć do kraja zbog monitora...čudno, ali tako je...monitor je cibox, i kad god bi dosla instalacija pri kraj, ekran bi se zacrnio i pisalo bi signal nicht in bereich...i nikako nisam mogo instalirat win7...probavo sam 100 puta, sto raznih cd-a, dvd-a, 32 i 64bitne verzije ali ništa...i onda sam bezveze uzeo neki stari monitor samsungov i bez problema instaliro windows 7!!!

Zašto je to tako?i sad kad probam spojit ovaj cibox monitor, piše mi taj signal nicht in bereich i nemogu opće doć na desktop...

Ako neko ima sličan problem, nek javi kako i ako ga je uspio riješit...

konfu neznam napamet pa mogu postat kad dodem s posla...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj si skinuti novi driver od monitora.

edit: i od grafičke, naravno.

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 10:18 (blacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skinuo sam od grafičke nove drivere, ali kako da skinem od monitora, to bas neznam kak se radi jer s obzirom da nemogu ni pokrenut komp s tim monitorom, kako da onda drivere skinem, i koje moram uopće za taj cibox?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koja ti je matična? imaš možda na njoj integriranu matičnu koju nisi disable-ao u BIOS-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sa starim monitorom, odi na stranicu proizvođača i traži po modelu. Koji je model?

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e to je problem, neznam napamet koja je matična p aću vam postat kad dodem s posla, nisam bas expert sa komponentama i tim nekim "dubljim" stvarima za kompove...ali uglavnom monitor normalno radi na XP-u, bez frke se instalira

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Ne radi mi monitor na windows 7!
Rio Delwega kaže...

Pozz!

Imam jedan neobičan problem...naime, kad sam stavljo win 7 nikako mi nije htjela instalacija doć do kraja zbog monitora...čudno, ali tako je...monitor je cibox, i kad god bi dosla instalacija pri kraj, ekran bi se zacrnio i pisalo bi signal nicht in bereich...i nikako nisam mogo instalirat win7...probavo sam 100 puta, sto raznih cd-a, dvd-a, 32 i 64bitne verzije ali ništa...i onda sam bezveze uzeo neki stari monitor samsungov i bez problema instaliro windows 7!!!

Zašto je to tako?i sad kad probam spojit ovaj cibox monitor, piše mi taj signal nicht in bereich i nemogu opće doć na desktop...

Ako neko ima sličan problem, nek javi kako i ako ga je uspio riješit...

konfu neznam napamet pa mogu postat kad dodem s posla...

imam isti monitor isti problem...

kad komp boota stisni f8 ili f10 zaboravio sam i stavi da ti se loade sa najnizom rezolucijom..kad udje u win onda namjesti rezoluciju i refresh rate manualno pa ce ti raditi

15 godina
neaktivan

eee, baš sam bio naišo na tvoj nick na nekom forumu i vidio da imš identičan problem...budem pokušao kad dojdem doma pa ću javit ako sam uspio...jednom sam išao preko safe moda ali mi je nakon restartanja opet isto javljao...znači baš ovako da idem, kako si i napisao?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo da javim da sam uspio spojit monitor i radi sve super, baš sam napravio kako je kolega rekao u postu dva iznad...hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam i ja problem sa ekranom al ne sa win evo ovako kupio sam xbox i zelim ga spojiti na ekran imam ACER V243HL e sad nezz jel on ima HDCP podrsku????????????????????????????????

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice