Cao svima.Imam problem sa racunarom....racunar radi i evo trenutno sada pisem post sa njega ,uvece ga ugasim sve normalno bez ikakvih problema ,ali problem nastaje ujutru kada ga palim.Stisnem tipku za power sve lampice svetle normalno ,cooleri rade ,ali ne cujem beep od maticne ploce i znaci vidim samo "black screen" i onda ga ugasim ,upalim i tako desetak puta i onda odjednom proradi.Nisam siguran sta je u pitanju ali nije da mi je zanimljivo paliti racunar 10 puta pre nego sto se boota.Jos jedna stvar kada instaliram windows 7 cesto mi izbacuje blue screen u sred rada medjutim na xp-u se to ne desava probavao sam razne verzije windowsa 7 ali uvek isto.koristim win 7 vec 3 godine i sada sam primoran na xp dok ne resim ovaj problem.Probao sam da iskopcam sve komponente i prikopcam nazad ,vadio bateriju iz biosa premestao ram memoriju u druge slotove ,ali uvek isto pri paljenju.Jos jedna stvar znaci kada preko noci ostane ugasen to mi se desava sa boot-om ,ali recimo kada radi kao sad i ugasim ga pri paljenju normalno boota kao da mu treba da se zagreje da bi normalno boot-ao.
Moja konfiguracija je sledeca:
Inter E8400 dual core 3.0Ghz
Gainward Gforce 9800gt 1gb ram
2x 2gb transcend ram 800 Mhz
Maticna: MSI P45 NEO-F
Hard: Seagate St3500320AS 500 Gb
LG GH22NS30-RBB DVD