MSI k9n neo v1.0

poruka: 4
|
čitano: 1.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
MSI k9n neo v1.0

Maticna ploca MSI K9N neo v1.0 problem 

Imam staru graficku ati radeo 4300/4500 ja misli tacnije 4350 sa njom maticna super radi e sad kad ubacim bilo koju 9500gt ili 7300gt ovene daje sliku samo pisti ko da nisam stavio graficku u cemu je tu problem sta mogu da uradim (graficke su ispravne izprobane na drugom racunaru) 

HVALA unanapred na svakom savetu   

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MSI k9n neo v1.0

probaj resetirat cmos i pogledaj postoji li novi bios za matičnu. Ako to ne pomogne, onda ti je najbolje pitati MSI jer nešto očito nije ok sa pločom.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: MSI k9n neo v1.0

Resetovao sam vec sto puta cmos i bateriju sam promenio i jace napajanje sam stavio sva cuda sam izprobao . Ovaj citao sam ovde da predlazu produvanje sta to znaci ? Novi bios ne mogu jer nemam flopi a i nemam vise tu 4350 atijevu da bi mogo uopste doc do slike :(

15 godina
neaktivan
Re: MSI k9n neo v1.0
seenee kaže...

Resetovao sam vec sto puta cmos i bateriju sam promenio i jace napajanje sam stavio sva cuda sam izprobao . Ovaj citao sam ovde da predlazu produvanje sta to znaci ? Novi bios ne mogu jer nemam flopi a i nemam vise tu 4350 atijevu da bi mogo uopste doc do slike :(

kad stavljaš drugu grafu- s ati na nvidiu ili obrnuto-obavezno prije toga deinstaliraj drivere od grafičke...

e sad jbt ga-posudi od nekoga drugu grafu i probaj s njom...

izgleda da te možda pcix utor zeza,..probaj spuhati (jaki zrak),u utor od grafičke možda ti je kakvo smeće otišlo u utor pa nedaje dobar kontakt s grafom...

Bahrija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice