Bas si rekurzivna funkcija... tvrdoglav, neodustajes, i odgovaras na svaki moj odgovor dosada, dok nezadovoljim tvoj uvijet. Da studirao sam i ja racunalno inzinjerstvo..
no na temu:
Nesmeta mi citat, vec razlog. Zasto meni dajes notifikaciju, umjesto da si jednostavno post gore otisao i mogao si objasniti njemu, a ne meni o cemu se radi, jer meni dolazi notifikacija znaci da sam dobio kako forum kaze "ODGOVOR", no nevidim nigdje odgovor jer ja nisam taj koji je postavio pitanje na prvom mjestu?
Quotaj se koliko hoces...
Ako mu odgovor nije jasan vjerojatno bi napisao nesto do sada? OK? Jer sam mu i na prvom mjestu i pomogao, ako malo pogledas moje ostale postove. Govorio sam "njegovim jezikom" kojim se snalazi i kojim cu mu najbrze objasniti kako da rijesi problem, jer ga ocito nezanima ostatak.
Nemam te za sto prijaviti ocito, nego za "pravi se pametan". I krivo si rekao, "zeleno" nema veze sa icim nego oznaka koja se koristi za glavni stereo izlaz, a moze se i naprijed nalaziti samo da znas, evo i proof.
Edit: evo ti jos jedna slikica... kad se pravis " pametan"
-ah.. što sve zemljom i bespućima neta voda nanese.. :)
bitno da nisi tvrdoglav, pametan, onako .. sve naj. :)
ako baš moram 'dokazivati' front audio nije (samo) zeleno, nego i crveno. Treba dalje? Boja je colorkodirano postoji kao neki standard ali nije obavezno.. i tak to.
Čemu je uvoditi u razspravu? Time što pitam za neke argumente? LOL tema, pročitaj genezu.. pa opet, što je sad ovdje pitanje? Odgovaram li tebi ili je nešto pogrešno?
Obrnuto, proširio sam tvoj odgovor. Ako ti to smeta? .. odskakući. OK?
Ako je cilj (ili pravilo?) da odgovor mora biti što kraći.. ako je odgovor nek čita manual? .. tad to može biti na svako pitanje, RTFM. No opet, kog vraga ti smeta da netko nekome ponudi detaljniji odgovor? Što te muči (osim što se osjećaš oskrnavljeno, povrijeđeno.. što?) .. pa nisam te ni tako :))
Quiotao te? Ono daj LOLaj malo.
ne moramo se slagati/voljeti.. no to ne znači da je npr tvrdoglavost loša ili da to što si studirao ima težinu (svašta prođe, a poneki čak i znaju nešto..) :)
ne dijelim nikog po nekim vanjskim obilježljima, pa ni po studiranju, vjeruj nije pretjerano relevantan kriterij, ili ne moraš vjerovati.. bitno da znaš i da imaš argumente (..)
možemo i o poslovici, pametniji odustaje? khmm, ja osoporavam valjanost takve poslovice. Slažemo se?.. može dalje?
u i i na tipkovnici su usko dvoklik se desava, i to LOLaj sto to znaci sad, da igram igru pod nazivom LOL ili da se smijem? nekuzim.. da lolam malo, ovo mi je nova, morat ces mi objasniti dobro nema druge..
Ja odustajem, jer tvojoj trvdoglavosti nema kraja.
Nadam se da tako i objasnjavas i djeci i govoris svugdje "truth and nothing but a truth" ako je imas, opsezno pravi si otac, kolovođa svoga "sela", enciklopediju i klaica u ruke i na vrhu si svijeta, jos malo predsjednik.
u i i na tipkovnici su usko dvoklik se desava, i to LOLaj sto to znaci sad, da igram igru pod nazivom LOL ili da se smijem? nekuzim.. da lolam malo, ovo mi je nova, morat ces mi objasniti dobro nema druge..
Ja odustajem, jer tvojoj trvdoglavosti nema kraja.
Nadam se da tako i objasnjavas i djeci i govoris svugdje "truth and nothing but a truth" ako je imas, opsezno pravi si otac, kolovođa svoga "sela", enciklopediju i klaica u ruke i na vrhu si svijeta, jos malo predsjednik.
LOL - očekivao bi da korisnik foruma/interneta/računala (i student..) zna/koristi općepoznate kratice. Ili da zna za google, pošto je ili-ili konkretno pitanje, odgovor = smijeh. Mada bi to prosječno kognitivan mozak zaključio iz konteksta (odnosno koji kontekst bi bio igra LoL, pošto si već suzio moguće odgovore, neobično). Naravno, ne da mi se više mahat repom, jer je počelo (i malo prije) vrijeđanje.. pa srećom kreten ipak odustaje... (ili nastavi).
Objašnjenje? Ako ti je potrebno tad je besmisleno.