Nakon 1o dana izvrsnog pristupa odjednom nestao net,router Edimax AR -7084gA Wirelles sve ispravno spojeno i izgleda kao da je na netu ali ne otvara stranice sa nijednim browserom.
Ako je netko imao sličan problem molim pomoć !
Hvala !
Nakon 1o dana izvrsnog pristupa odjednom nestao net,router Edimax AR -7084gA Wirelles sve ispravno spojeno i izgleda kao da je na netu ali ne otvara stranice sa nijednim browserom.
Hvala !
Hvala !
Ma spajam se bežično ali probao i sa ethernet cabelom sve isto ne radi
spoji se kabelom i probaj pingati ruter...
pretpostavljam d ati je IP rutera 192.168.1.1
ako ne znas pingati, procdura je sliejedeca:
Start -> Run
utipkati: cmd, lupiti enter
upisati: ping 192.168.1.1
ako dobijes Reply .......
onda probaj opet:
Start -> Run
utipkati: cmd, lupiti enter
upisati: ipconfig /all
probaj uloviti print screen rezulatat pa stavi ovdje za dalje....
ali moguce je da ti ne radi DHCP ili da nesto nije u redu sa username ili passwordom za pristup internetu na ruteru
Jel možda imaš instaliran Zone Alarm?
Ne,u optimi spominju nadogradnju firmware-a za router ali kako je dosad radio dobro,uostalom pokušao i to ali ništa
Prijatelju za takve stvari se uvjek prvo obratis svom operateru, ako je s njihove strane sve uredu onda fino provjeris komp a osim tog oni salju nekog da ti provjere net. Glupo mi je sto ljudi postavljaju ovakve teme jer uvjek se prvo moras obratit svom operateru i provjerit dali je s njihove strane sve uredu i oni ti mogu pomoc da uspostavis vezu.
Prijatelju tebi je možda glupo,naravno da sam se obratio prvo operateru ali uvijek se izvlače uostalom i par prijatelja koji su na optimi je ostalo bez neta i sad mi čekamo dok se oni ne smiluju doći ,pa zašto ne bih poslušao savjet ako je netko već imao sličnih problema
Sličan problemčić je imao i jedan moj poznanik al na MaxADSLu. Izvršio je prijavu kvara i gospoda su došla i zamjenila mu router. Pritisni ih nek ti zamjene.
Hmmm
Neznam ja kad god imam neki problem s netom ili maxtv samo nazovem i u roku 24 h je sve rijeseno , jednom mi je telefon bio u kvaru nazvo sam ih i u roku 3 h su dosli i rijesili problem.
gledaj zovi ih cesce oni su duzni da to srede gnjavi ih. Oni moraju taj problem rijesit jer si ti njihov korisnik .
možda nije do routera nego do optime,možda oni imaju neke kvarove,pričekaj par dana pa se probaj spojit!!
Moze biti i da je ruter crkao.
U pravu si nije bilo do routera ...kako je net nestao na par dana tako se sad sam i pojavio...hvala svima na trudu tema.....lock
hmmmm.
Pa zar nisi reko da si zvao operatera i da su ti rekli da je s njihove strane sve uredu.