Molim pomoć

poruka: 14
|
čitano: 2.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optima DSL
pitanje

Nakon 1o dana izvrsnog pristupa odjednom nestao net,router Edimax AR -7084gA Wirelles sve ispravno spojeno i izgleda kao da je na netu ali ne otvara stranice sa nijednim browserom.

Ako je netko imao sličan problem molim pomoć !

Hvala !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optima DSL
kiky16 kaže...

Nakon 1o dana izvrsnog pristupa odjednom nestao net,router Edimax AR -7084gA Wirelles sve ispravno spojeno i izgleda kao da je na netu ali ne otvara stranice sa nijednim browserom.

Ako je netko imao sličan problem molim pomoć !

Hvala !

Znaci imas Wirless router? Na njega se spajas na komp preko žice ili bežično (znaci da i na kompu imas wirless)?
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
16 godina
neaktivan
RE: Optima DSL
autorov komentar

Ma spajam se bežično ali probao i sa ethernet cabelom sve isto ne radi

17 godina
Molim pomoć

spoji se kabelom i probaj pingati ruter...

pretpostavljam d ati je IP rutera 192.168.1.1

ako ne znas pingati, procdura je sliejedeca:

Start -> Run

utipkati: cmd, lupiti enter

upisati: ping 192.168.1.1

ako dobijes Reply .......

onda probaj opet:

Start -> Run

utipkati: cmd, lupiti enter

upisati: ipconfig /all

probaj uloviti print screen rezulatat pa stavi ovdje za dalje....

ali moguce je da ti ne radi DHCP ili da nesto nije u redu sa username ili passwordom za pristup internetu na ruteru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Molim pomoć

Jel možda imaš instaliran Zone Alarm?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Molim pomoć
autorov komentar

Ne,u optimi spominju nadogradnju firmware-a za router ali kako je dosad radio dobro,uostalom pokušao i to ali ništa

16 godina
neaktivan
Molim pomoć

Prijatelju za takve stvari se uvjek prvo obratis svom operateru, ako je s njihove strane sve uredu onda fino provjeris komp a osim tog oni salju nekog da ti provjere net. Glupo mi je sto ljudi postavljaju ovakve teme jer uvjek se prvo moras obratit svom operateru i provjerit dali je s njihove strane sve uredu i oni ti mogu pomoc da uspostavis vezu.

Pelikan

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Prijatelju tebi je možda glupo,naravno da sam se obratio prvo operateru ali uvijek se izvlače uostalom i par prijatelja koji su na optimi je ostalo bez neta i sad mi čekamo dok se oni ne smiluju doći ,pa zašto ne bih poslušao savjet ako je netko već imao sličnih problema

16 godina
neaktivan
Molim pomoć

Sličan problemčić je imao i jedan moj poznanik al na MaxADSLu. Izvršio je prijavu kvara i gospoda su došla i zamjenila mu router. Pritisni ih nek ti zamjene.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Molim pomoć

Hmmm

Neznam ja kad god imam neki problem s netom ili maxtv samo nazovem i u roku 24 h je sve rijeseno , jednom mi je telefon bio u kvaru nazvo sam ih i u roku 3 h su dosli i rijesili problem.

gledaj zovi ih cesce oni su duzni da to srede gnjavi ih. Oni moraju taj problem rijesit jer si ti njihov korisnik .

Pelikan
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 15:22 (Peliakn).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim pomoć

možda nije do routera nego do optime,možda oni imaju neke kvarove,pričekaj par dana pa se probaj spojit!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim pomoć

Moze biti i da je ruter crkao.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

U pravu si nije bilo do routera ...kako je net nestao na par dana tako se sad sam i pojavio...hvala svima na trudu tema.....lock

16 godina
neaktivan

hmmmm.

Pa zar nisi reko da si zvao operatera i da su ti rekli da je s njihove strane sve uredu.

Pelikan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice