Pozdrav svima, ovo je problem s kojim nikad prije nisam susreo, pa bi bilo lijepo dobiti neko mišljenje o tome.
Nedavno sam dobio MSI Wind U270 netbook, s procesorom E-450 i Radeon HD 6320, sa 64-bitnim Win 8.1 . Driver GPU-a koji je bio dostupan na MSI stranici je od 2011., pa sam ih odlučio nadograditi s AMD-ove stranice. Instalirao sam posljednji dostupni paket drivera , Catalyst Software Suite 15.7.1 i ponovno pokrenuo prijenosno računalo. Sve je dobro funkcioniralo, ali nakon nekoliko dana otkrio sam da ne mogu gledati lokalno reproducirane videozapise, samo je pokazao crni ekran u playeru, bez obzira na to koji sam player upotrijebio. Youtube videozapisi su se prikazivali normalno. Zato sam se odlučio vratiti starim driverima, ali sam prvo htjeo testirati Radeon Crimson Edition 16.2.1 Betu, koja je također dostupan za moj sustav. Instalacija je prošla glatko, bez problema, restartao sam netbook, i sada su videozapisi opet funkcionirali. Tada sam isprobao emulator, i dok sam ga konfigurirao, zaslon je počeo tresti sliku. Najprije malo, a zatim i mnogo više. Ponovno sam pokrenuo netbook i ušao u BIOS kako bih provjerio neke postavke, ali i dalje je rezuckao sliku i na BIOS-u, sve dok nije "srezao" sliku na ekranu. Slika je bila u teškom glitchu. Ponovno sam pokrenuo laptop, i zaslon je sada crn, nakon nekog vremena postupno se počne osvjetljavati i dođe do najveće jačine svjetla, ali sve što vidim je ovo (pogledajte sliku u nastavku). Kad priključim prijenosno računalo na vanjski monitor, sve vidim normalno, znači da je GPU u redu, ali zaslon prijenosnog računala je mrtav. Je li moguće da je to posljedica beta drivera?