Ovako imam Minton mcm5005, oko scrolla mu svetli plavo svetlo, zanimame me dali je na tom modelu moguce promeniti tu boju npr. u crvenu ili neku drugu ili moze samo plava? posto znam neke te svetlece miseve na kojima se moze menjati, ovo mi je prvi svetleci pa nisam bas upoznat sa time, zanimame me ako moze kako to promeniti i td...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne.
Rastaviš miš, odlemiš ledicu koju ima, pronađeš takvu ledicu boje koja ti odgovara i zalemiš umjesto te. Trebalo bi raditi, no ne mogu garantirati.
Rastaviš miš, odlemiš ledicu koju ima, pronađeš takvu ledicu boje koja ti odgovara i zalemiš umjesto te. Trebalo bi raditi, no ne mogu garantirati.
on ocito zeli podesavanje u driverima
on ocito zeli podesavanje u driverima
Nije to nigdje konkretno pitao.
Tako je o driverima se radi gledao sam neke miseve na youtubu ima neki programcic gde se klikne n a boju i promeni se...
Tako je o driverima se radi gledao sam neke miseve na youtubu ima neki programcic gde se klikne n a boju i promeni se...
Zar stvarno na mišu od 30 Kn očekuješ tu mogućnost?
Ja samo pitam jel moze, ali ocigledno da ne moze
Ja samo pitam jel moze, ali ocigledno da ne moze
Pa može, napisao sam ti kako.