Matična za asusov laptop

poruka: 24
|
čitano: 3.594
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Matična za asusov laptop

Zanima me kako se kreču cijene matičnih za asusove laptope? Profesoru iz geografije je krepala matična na laptopu,pa će mi sutra reči točan model laptopa i matične,treba se nabaviti pa će mi donjeti laptop da mu montiram,pa me zanima kako se kreču cijene,i gdje je najjeftinije uzimati.I imali u RH ili se mora iz inozemstva? HVALA HITNO!!

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matična za asusov laptop

mislim da to mozes u servisu nekom ili naruciti izvana

kupovati novo se bas i ne isplati, ako imas srece za taj model pronadjes na njuskalu

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Matična za asusov laptop
simeparanoja kaže...

mislim da to mozes u servisu nekom ili naruciti izvana

kupovati novo se bas i ne isplati, ako imas srece za taj model pronadjes na njuskalu

Znači manje više se bolje isplati novi laptop kupiti,ja ću sutra javiti model kada mi kaže on,pa onda ću probati podražiti.

OFFTOPIC

Zna li netko zašto nemogu se logirati na forum preko S5230? odg. na pm.

15 godina
protjeran
Matična za asusov laptop

Lap je ASUS F3KE,kaže da mu je sve čitavo sem ploče,jedino je ona krepala,uzrok prašine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Matična za asusov laptop

Uh, imat ces velikih problema s tim mato,

Djelovi za matične se jako teško nabavljaju i bez firme i kontaktiranja ASUS Supporta, mislim da neces moci ništa nabaviti,

Eventualno da se obratiš glavnom uvozniku i serviseru ASUS proizvoda, no i to ćete izaci novačno dosta.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Uh, imat ces velikih problema s tim mato,

Djelovi za matične se jako teško nabavljaju i bez firme i kontaktiranja ASUS Supporta, mislim da neces moci ništa nabaviti,

Eventualno da se obratiš glavnom uvozniku i serviseru ASUS proizvoda, no i to ćete izaci novačno dosta.

Jel bi se mogla ispod 1500kn nabavit uopće ploča? Provjerit ću ja s njime pa da kontaktiram asus i vidim cijenu ploče koliko bi naplatili,jel se isplati nosti u servis od Linksa ADMa Protisa ili nekog desetog?

16 godina
protjeran
Matična za asusov laptop

tesko ces ju naci jer gledam nemogu je naci ni na ebay

zvoneXp
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Matična za asusov laptop

Ako želiš HP kao neku usporedbu, oni naplaćuju matičnu 4000kn! {#}

Cake or Death?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Matična za asusov laptop

Ajoj ajoj...čini mi se da će ipak onda novi lap kupovat,ja sve kažem kad ga budem sutra vidio,reći ću mu da je isplativije uzeti novi laptop i disk iz ovog di mu je krepala ploča strpat u neko 2.5" kučište i koristit kao eksterni,a ostalo šta valja prodat u djelove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Matična za asusov laptop

Najbolje odnesi u neki servis, da se nezajebaješ s tim.

Puno muke ništ koristi.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
luđak na motoru kaže...

Ajoj ajoj...čini mi se da će ipak onda novi lap kupovat,ja sve kažem kad ga budem sutra vidio,reći ću mu da je isplativije uzeti novi laptop i disk iz ovog di mu je krepala ploča strpat u neko 2.5" kučište i koristit kao eksterni,a ostalo šta valja prodat u djelove.

Ako se nabavi originalna ploča, mora biti ista, na ploči ima šifre i može se na netu naći naravno guglanjem, uglavnom možda ima Americi. Ja sam dakako frend mi donio na popravak i kad sam otvarao matičnu i nema spasa za popravak ali sam u Americi našao originalnu ploču i koji košta 200$ a naružda se jako dugo čeka. Frend je odustao od kupnje pa se isplati prodat dijelove od kojih su ispravni. Jedini način je kupiš nov laptop i udri bez brige.

Nenad
15 godina
protjeran
Matična za asusov laptop

Kupiti će novi laptop,a od diska iz starog laptopa će napraviti ext disk,disk mu mora ostati silne prezentacije od učenika/ca u proteklih 2-3 godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Matična za asusov laptop

Profesor me pitao dali znam nekoga tko otkupljuje laptope,pa ako ima netko da otkupljuje laptope u Osijeku i bližoj okolici neka se javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Matična za asusov laptop

Jesi siguran da mu je ploča krepala? Napisao si od prašine. Odnesi to u servis da ti pogledaju, vjerojatno se nakupila prašina te se proc pregrijava i ne može bootat.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Jesi siguran da mu je ploča krepala? Napisao si od prašine. Odnesi to u servis da ti pogledaju, vjerojatno se nakupila prašina te se proc pregrijava i ne može bootat.

Bio je u servisu i rekli su mu da je ploča totalno mrtva.

16 godina
luđak na motoru kaže...

Kupiti će novi laptop,a od diska iz starog laptopa će napraviti ext disk,disk mu mora ostati silne prezentacije od učenika/ca u proteklih 2-3 godine.

Profesore profesore....daj i njega bolje malo poduči o važnosti backup-a...pa tek onda nek razmišlja o kupnji novog lapa.

17 godina
odjavljen
luđak na motoru kaže...
Bio je u servisu i rekli su mu da je ploča totalno mrtva.

Onda u redu. Nisi napisao pa zato pitam.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
protjeran
miki1981 kaže...
luđak na motoru kaže...

Profesore profesore....daj i njega bolje malo poduči o važnosti backup-a...pa tek onda nek razmišlja o kupnji novog lapa.

Ma lako je disk iskopčat i sve podatke pospremat pa staviti na novi laptop.

16 godina
luđak na motoru kaže...
miki1981 kaže...
luđak na motoru kaže...

Je, lako je u ovom slučaju, ali da mu se desilo nešto sa tim diskom a ne sa matičnom...bye bye podaci ili bye bye masna svota love da bi opet vidio podatke. Backup je osnovna stvar, i štedi novce i živce.

15 godina
protjeran
miki1981 kaže...
luđak na motoru kaže...
miki1981 kaže...
luđak na motoru kaže...

Je, lako je u ovom slučaju, ali da mu se desilo nešto sa tim diskom a ne sa matičnom...bye bye podaci ili bye bye masna svota love da bi opet vidio podatke. Backup je osnovna stvar, i štedi novce i živce.

Ja pričam jedno a vi o disku i podacima tupite,traži profesor nekog ko otkupljuje laptope.

17 godina
neaktivan

A tko će ti otkupiti neispravan laptop? Radije sam prodaj u dijelovima što se da prodati.

Cake or Death?
15 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

A tko će ti otkupiti neispravan laptop? Radije sam prodaj u dijelovima što se da prodati.

Ma traži one koji skupljaju tj. otkupljuju neispravne laptope da proda nikakva velika cijena.Ili ako ima neko ploču takvu pa da se javi.

17 godina
neaktivan

Pa stavi koje su još komponente ispravne ili na prodaju pa će ti se već javiti ljudi.

Ak se ne varam, taj laptop ima AMD-ov CPU?

Cake or Death?
15 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

Pa stavi koje su još komponente ispravne ili na prodaju pa će ti se već javiti ljudi.

Ak se ne varam, taj laptop ima AMD-ov CPU?

Sve ali sve je ispravno sem matične,sve ostalo valja,i rami i disk i grafa(neznam jel je integrirana) i sve ostalo je ispravno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice