Majstor za popravak internetskog kabela

poruka: 17
|
čitano: 5.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Majsto za popravak internetskog kabela

E ovako posto nisam nasao ovu temu na bug forumu pokrecem ju sam.   Imam internetski kabel koji je stavljen kroz zid i zazidan. Problem je u tome sto mi se strgao dio koji se utakne u kompjuter. Moje pitanje je zna li netko majstora koji moze odrezat taj mali dio kabela i staviti novi dio (onaj plasticni sto ide u PC) jer kupnja novog mi nije opcija posto bi morao pola zida srusiti da zamjenim kabel (nemojte reci kupi drugi pa samo utakni jer mora ici kroz zid). Eto to je to samo trazim ako netko zna majstora za to i koliko bi kostalo. Unaprjed hvala.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Majsto za popravak internetskog kabela

Sva sreća pa si naveo svoju lokaciju Nevinašce

Kome treba 10$ popusta na Banggood neka se javi na PP.
15 godina
NistaNeznam kaže...

E ovako posto nisam nasao ovu temu na bug forumu pokrecem ju sam.   Imam internetski kabel koji je stavljen kroz zid i zazidan. Problem je u tome sto mi se strgao dio koji se utakne u kompjuter. Moje pitanje je zna li netko majstora koji moze odrezat taj mali dio kabela i staviti novi dio (onaj plasticni sto ide u PC) jer kupnja novog mi nije opcija posto bi morao pola zida srusiti da zamjenim kabel (nemojte reci kupi drugi pa samo utakni jer mora ici kroz zid). Eto to je to samo trazim ako netko zna majstora za to i koliko bi kostalo. Unaprjed hvala.{#}

Evo ti jednoga pa pitaj da li rade to. Inače ti je najbolje potražiti nekoga da ti to napravi u fušu.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan

Da oprostite zaboravio sam lokaciju ------ Zagreb   oko Maksimira bi bilo najbolje ali ako nema dajte koje god imate.

15 godina
neaktivan

Kupi jeftilen 8 pinsku krimpalicu i RJ-45 konektor.

Osim što ćeš jeftinije proć naučit ćeš krimpati mrežne kabele,

Portio, ADM.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:08 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja bi rade da mi to popravi netko tko zna jer nemam sada vremena za to a treba mi hitno, pa bi molio da mi date majstora.:P

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:07 (NistaNeznam).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NistaNeznam kaže...

Ja bi rade da mi to popravi netko tko zna jer nemam sada vremena za to a treba mi hitno, pa bi molio da mi date majstora.:P

Ak ti je tak hitno, prije sutra neces rijesti ako budes nekoga cekao LoL... Rađe skokni do dućana i kupi neka jeftina kliješta za krimpanje i jedan priključak i posloži ovak boje pa krimpaj...Stvarno ti nije teško...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan

Ma ne nije mi tesko nego sam sada na poslu trebao bi da mi poprave tu u roku od 2-3 dana toliko imam vremena. Samo trebam majstora u Zagrebu sto blize Maksimiru.

0 0 hvala 0
16 godina

moj ti je prijedlog da onda uzmeš nadžbuknu RJ45 utičnicu (npr. http://www.elmatis.hr/ProductDetails.aspx?productId=38075 ali može biti i jednostruka jer tebi ionak samo jedan priključak treba) i montiraš si na taj zid, to možeš i sam, pa onda pikaj u nju, jer ako si strgo ovaj konektor, strgat ćeš i sljedeći, a ionak ak ti netko dolazi to slagat sumnjam da buš prošao ispod 100kn samo zato jer ti netko dolazi to doma slagat makar ga sam konektor košta 2kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:28 (dastefan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gledajte nije me briga cjena meni treba hitno sto prije. Ja vremena NEMAM da to radim cijeli dan sam na poslu daj citajte.MOLIM da mi date majstora koji to moze popraviti pustite mene da se brinem za cjenu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li CAT5 ili 6 kabel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NistaNeznam kaže...

Gledajte nije me briga cjena meni treba hitno sto prije. Ja vremena NEMAM da to radim cijeli dan sam na poslu daj citajte.MOLIM da mi date majstora koji to moze popraviti pustite mene da se brinem za cjenu.

http://www.hitna-pc-sluzba.hr/

{#}

15 godina
neaktivan
NistaNeznam kaže...

O bože, pa tu se radi o 15-ak minuta posla, a vjerojatno i puno manje.

Kvaka je u tome da pola nas ovdje (kladim se) nema pojma koga zvati u takvim situacijama jer si to doma radimo sami. {#}

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:50 (rustweaver).
16 godina
moderator
NistaNeznam kaže...

Pa ako cijena nije problem, ja ti to riješim za samo 150kn Smijeh

Ali samo sutra oko 15h {#}

Kome treba 10$ popusta na Banggood neka se javi na PP.
13 godina
protjeran

Meni je taj mali dio otpao, ali na ruteru, a kabel ide ispod parketa... Umjesto da kupim novi kabel i dižem parket uzeo sam selotejp 2 puta prošao oko kabela ukljucio ga i 1 put zalijepo preko rutera i super drži. Da se meni to dogodi na kompu isto bi napravio tj našao bi u kučištu neku rupu i samo je pričvrstio selotejpom.

www.mmo-balkan.com/forum
12 godina
neaktivan

Da li znaš koji je razlog zašto ti se nitko nije pretrgnuo od posla da ti pomogne ? Jer je ovo poslić koji nije niti vrijedan vremena iole ozbiljnije osobe koja izlazi na teren radi IT problema, ovo je poslić jedva vrijedan 30 kn, tako da će te ili odhebati da prostiš, ili će ti naplatiti papreno za nešto što nije niti približno vrijedno toga. Drugi razlog je što spammaš "ja sam zaposlen, bla bla, nemam vremena", a ovo možeš sam popraviti u roku od 10 minuta ( i manje ) dok god imaš dvije ruke i jedno oko, znači pokazuješ otpor najboljem savjetu koji si dobio. Popravak je jednostavniji da ne može biti, odrežeš dio kabela koji je otišao u vječna lovišta, odrežeš što ima izolacije, posložiš u korektnom redoslijedu i korektno gurneš te osiguraš u ethernet plastični priključak., tko zna slagati Lego kockice ovo može u kućnoj radinosti obaviti. 

Nije moja stvar i definitivno bih ti dao broj nekoga u Zagrebu tko bi uopće htio ovakav sitni poslić obaviti da znam tu osobu, ali eto. Moralo se reći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 23:20 (Encr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako cijena nije problem, a ako ne nađeš nikog drugog, plati meni putne troškove i dolazim ti ja u Zagreb to napraviti.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice