Logitech X-540 No sound from speakers at all

poruka: 12
|
čitano: 2.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Imam ove zvucnike Logitech X-540, radili su sve super sve do ove sad nove godine, tu mi je kabal negdje kako da kazem nije imao kontakta tako da sam ga svako malo morao namjestati kad se pomjeri da bi zvucnici radili. Poslije nove godine kad sam ih spakovao i vratio kuci nisu nikako radili. Finta je ta sto se zvuk cuje sa slušalica kada ih ukljucim u jack koji se nalazi u "remote controle-u" od zvucnika. Taj isti "remote control" je kablom povezan sa glavnom kutijom i taj kabal je stvarao probleme. Otvorio sam kutiju, izvatio ploču i vidio sam da su 4 žice bile odvojene, eh sad zalemio sam ih i cak mi je i lampica proradila na "remote controle-u" koja do sad nije radila ali i dalje imam isti problem.  Slika sad za sad nemam bit ce ih cim prije jer nemam neku kvalitetnu kameru sad kod sebe. Samo me zanima ako je neko imao slican problem, ili ako neko ima schemu ove ploče da vidim gdje tacno ide koji kabal jer na slikama na internetu nisam uspio vidjeti jer je uvijek tu kabal izolacija tako da ne vidim koja zica ide gdje.

Slike ce biti cim prije!!!

Iiiiiii da, malo boljim pregledom sam otkrio da vruce ljepilo prekriva prvih 6 žica a ostalih 6 rupa je napravljeno i imam jos 5 žica, ne znam da li ce ikome pomoci ali eto ^^

eto i slika :D

There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you have to go beyond them in order to achieve greatness!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 16:52 (MummE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li moguce da nitko ne zna kako rijesiti ovo???

There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you have to go beyond them in order to achieve greatness!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

'lega imam X-530 i imam iskustva s lemljenjem, međutim ona neka bijelo-žuta žica ti visi u zraku? Provjeri sve kontakte, možda nije na ploči već negdje kod "remote controle"!?

I daj molim te ovo malo urednije složi da ne bi bilo kratkog spoja.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 23:50 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Sjetio sam se da sam imao kod sebe problem da mi je osigurač pregorio, svakako probaj i to provjeriti čisto da i to eliminiramo.

Slike su male rezolucije te ne mogu sa sigurnošću reći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oke javim se cim istestiram osigurac i pogledam jos kontakte na ploci to jeste bijelo zutu zicu, a na remote controlu problem nije definitivno jer je i prije gubio se kontakt negdje oko samog ulaza u kutiju pa sam morao namijestati kabal, naravno to se pocelo desavati pred novu i poslije nove godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Logitech X-540 No sound from speakers at all
MummE kaže...

a na remote controlu problem nije definitivno jer je i prije gubio se kontakt negdje oko samog ulaza u kutiju pa sam morao namijestati kabal

Možda se kabl oštetio na tom mjestu. Možeš ga odsjeći (skratiti) tu gdje je znao gubiti kontakt i zalemiti na ploču.

17 godina
neaktivan

ermmm... da li mi mozes slucajno reci redoslijed zica ako su kojim slucajem iste jer osigurac je uredu hocu da precvikarim kabal totalno i da ponovo lemim zice na plocu ali ne mogu da nadjem nigdje na netu schemu kako izgleda to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

part 1

part 2

Seriously?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala ti ali ovo je popravljanje burnt trace problema ja sumnjam da imam takvo ostecenje, ako si ga uocio na slikama molim te pronadji mi ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uspio sam popraviti zvucnike do zica je bilo fino sam ih sve odsjekao i zalemio ponovo i sada je sve ok :D :D hvala svima na pomoci :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Urednost se u poslu uvijek isplati :) drago mi da sve šljaka, a ono sam ja postao čisto da vidiš možda dobiješ inspiracije :D

Seriously?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da da ali pojavio mi se novi problem... prvo vjerujem da nisam sve izolovao kako treba to cu rijesiti... mislim na zrak da ne pusta zrak jer na zvucnicima se sa prednje strane nalazi rupa kroz koju treba izlaziti zrak... prije je kroz nju bas puhalo znaci bas kad udari ono bas jako puhne sada jedva da ide tuda zrak... eh sad ne znam da li je to mozda uzrok toga sto mi zvucnici pri malo jacem opterecenju basa, znaci prije su taj zvuk iznosili besprijekorno, a sad cim pocne jaci bas ili malo duzi intenzitet srednjeg do jaceg basa pocnu kako da opisem... ne znam prditi isto ko da se guta nesto u njima ne znam bas najbolje za opisati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice