LCD monitor ili Grafička kartica?

poruka: 39
|
čitano: 7.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Uzmi ti grafulju. S novim monitorom nemaš ništa novo. Meni bi više bio prioritet neka nova grafa nego neki novi monitor.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LCD monitor ili Grafička kartica?
// za 2 soma se može solidna grafulja ubost, a bogme i solidan 19" LCD, tako da je dosta teška dilema.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
16 godina
neaktivan

Predpostavljam da je izbor widescreen. S 2 inča više i nije neka promjena; ali s novom grafuljom možeš sve najnovije igre pokretat...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vozdrica raja...ovako kupio sam racunar prije 2 mjeseca i pojavio mi se problem sa monitorom..monitor je SAMSUNG lcd 22" kad startujem racunar primjetio sam da mi se nekako boje pomijesale kao da su razlivene na desnu stranu ili na dekstopu otvorim neki folder sa desne strane pojavi se kao sjena od tog foldera...neznam u cemu je problem pocetnik sam u tim stvarima pa ako mi moze neko pomoci nek mi se javi na email   razer_cool2004@yahoo.com      molim vas raja nek mi nek javi da znam u cemu je problem

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 22:27 (majk).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LCD monitor ili projektor

prvo sorry na upadu al jos nisam skuzio kako da otvorim vlastitu temu

kupio sam novu graficku radeon hd 3870 al imam monitor stariji od mojsija, sad me zanima posto na grafickoj imam izlaz za projektor dali mi se isplati kupit LCD ili projektor i kakvu grafiku mogu ocekivat preko njega

-hvala-

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 23:32 (-Pocetnik-).
16 godina
neaktivan
RE: LCD monitor ili projektor
-Pocetnik- kaže...

prvo sorry na upadu al jos nisam skuzio kako da otvorim vlastitu temu

kupio sam novu graficku radeon hd 3870 al imam monitor stariji od mojsija, sad me zanima posto na grafickoj imam izlaz za projektor dali mi se isplati kupit LCD ili projektor i kakvu grafiku mogu ocekivat preko njega

-hvala-

Pa pošto imaš verziju grafičke koja ima u izboru veće rezolucije mogao bi uzeti projektor. Ali to ovisi sada koliki ti je zid i koliko si blizu zida kada se igraš. Još uzmi u obzir da nemožeš imati lijepu sliku čistog kontrasta kad je dan (možeš igrat samo navečer). Moraš još reć koliko para ulažeš da ti drugi ponude proizvode iz VeMila ili HGSpota. Ali ako ćeš uzimati LCD, nemoj uzet manje od 19 inča jer je preskup za svoju veličinu; tako barem ja mislim.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
16 godina
neaktivan
RE: LCD monitor ili Grafička kartica?

Za mene uopće ne postoji dilema,Grafička je ta koju trebaš uzeti.

Te priče o dolasku DX11(pa cijeli život nešto dolazi iza).

Preporučujem Ati 4850(podržava DX 10.1)

Za ostatak kupi bolji procesor i još 1 Gb memorije

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 12:46 (FajlP).
17 godina
neaktivan

Uzmi LCD, al uzmi neki onda koji je dobar, a za graficku skupljaj polako pa ces i to dobit skoro isto tako...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 14:33 (Uniq).

0 0 hvala 0
16 godina

Lol, vi pisete odgovoru autoru ove teme koji je vec 100% sredio svoj problem, jer je to bilo u 7 mjesecu.
Vidite da se covik misli između lcd-a i projektora!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice