Uzmi ti grafulju. S novim monitorom nemaš ništa novo. Meni bi više bio prioritet neka nova grafa nego neki novi monitor.
LCD monitor ili Grafička kartica?
- poruka: 39
- |
- čitano: 7.843
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Predpostavljam da je izbor widescreen. S 2 inča više i nije neka promjena; ali s novom grafuljom možeš sve najnovije igre pokretat...
vozdrica raja...ovako kupio sam racunar prije 2 mjeseca i pojavio mi se problem sa monitorom..monitor je SAMSUNG lcd 22" kad startujem racunar primjetio sam da mi se nekako boje pomijesale kao da su razlivene na desnu stranu ili na dekstopu otvorim neki folder sa desne strane pojavi se kao sjena od tog foldera...neznam u cemu je problem pocetnik sam u tim stvarima pa ako mi moze neko pomoci nek mi se javi na email razer_cool2004@yahoo.com molim vas raja nek mi nek javi da znam u cemu je problem
prvo sorry na upadu al jos nisam skuzio kako da otvorim vlastitu temu
kupio sam novu graficku radeon hd 3870 al imam monitor stariji od mojsija, sad me zanima posto na grafickoj imam izlaz za projektor dali mi se isplati kupit LCD ili projektor i kakvu grafiku mogu ocekivat preko njega
-hvala-
prvo sorry na upadu al jos nisam skuzio kako da otvorim vlastitu temu
kupio sam novu graficku radeon hd 3870 al imam monitor stariji od mojsija, sad me zanima posto na grafickoj imam izlaz za projektor dali mi se isplati kupit LCD ili projektor i kakvu grafiku mogu ocekivat preko njega
-hvala-
Za mene uopće ne postoji dilema,Grafička je ta koju trebaš uzeti.
Te priče o dolasku DX11(pa cijeli život nešto dolazi iza).
Preporučujem Ati 4850(podržava DX 10.1)
Za ostatak kupi bolji procesor i još 1 Gb memorije
Uzmi LCD, al uzmi neki onda koji je dobar, a za graficku skupljaj polako pa ces i to dobit skoro isto tako...
Lol, vi pisete odgovoru autoru ove teme koji je vec 100% sredio svoj problem, jer je to bilo u 7 mjesecu.
Vidite da se covik misli između lcd-a i projektora!