Komp malo radi malo ne radi

poruka: 6
|
čitano: 1.427
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Uzela sam od tetka komp, jer mu se tijekom surfanja-skidanja necega ugasio i nije se dao upaliti...
donesem ga doma i upalim, utor na maticnoj od mrezne ne radi pa sam stavila svoj sa svog kompa koji radi,
komp se zacudo lijepo upalio, radi internet, radi sve...
Ugasim ga, upalim sve i dalje radi,

odjednom ne radi internet...
Onda odjednom proradi internet ali ne radi zvuk...

Na kraju se kanta ne da ni upaliti...

Ostavim ga i sad opet dodem i probam upaliti, lijepo se upali, radi internet, radi zvuk, sve za 5...
Sad cu vidjeti koliko ce to trajati...

Inace sta mu moze biti, zasto malo radi malo ne???
Komp je PIV-3.0,-pise nesto MSI, 1gb rama, graficka neka jaca ATI, moram procitati koja... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za početak prati malo temp,stavi koju sliku temp proca i grafe.Ako se pregrijava,može biti da je samo do toga(trebat če čiščenje,zamjena pasti...).Ako bi (i) bio problem u driverima,napraviš još i reinstal "clean" windowsa.Ali prvo da vidimo to sa temp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp malo radi malo ne radi

Daj mi molim te reci gdje se vidi temperatura?
ne kuzim se bas u kompove...

lukabo kaže...

Za početak prati malo temp,stavi koju sliku temp proca i grafe.Ako se pregrijava,može biti da je samo do toga(trebat če čiščenje,zamjena pasti...).Ako bi (i) bio problem u driverima,napraviš još i reinstal "clean" windowsa.Ali prvo da vidimo to sa temp.

15 godina
neaktivan

Evo, skinula sam program HW monitor..
ne znam staviti sliku s temperaturama...al koliko vidim, aktivirala sam antivirusni da skenira racunalo, i pri tome sve temperature su oko maximalne dopustene, zasad ju ne prelaze... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ugasila komp i upalila ponovno i opet nema zvuka...

Kao da zvucna nije prikopcana a je...i minutu prije je sve radilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sliku možeš uslikati sa nekim od programa(npr;ashampoo photo commander 10,na hrv,ili neki drugi) ili pritisneš na tastaturi tipku"PrtScn",otvoriš "paint"(bojanje) i paste(zalijepi),save.Ovdje imaš ponuđeno da skineš program "silverlight" i tada preko njega učitaš sliku.Dovoljno je samo,da dolje desno pritisneš na žutu ikonu,pronađeš sliku i klik na nju,auto če ju učitati.Trebat češ malo opteretiti ltop,pa onda vidjeti temp.Koji OS imaš? 

-napiši koja je mbo(matična ploča), konfa,proc,grafa,ram...jer češ možda trebati skinuti drivere za mbo,očito dugo nije ništa updateano, što se tiče drivera,a jedino čemo preko imena matične znati što skinuti,ili po imenu zvučne,opet ako znaš koja je

-u polje "run" upiši dxdiag-enter i vidi,ili program siw...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 15:33 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice