Ovako,imam problem sa stavljanjem nove ge force 210. Matična mi ima već integriranu grafičku na sebi,ali ne znam kako ju disableat u biosu. Komp je HP Compaq 6100. Kad stavim novu pci e grafičku unutra,priključim monitor na nju,ništa se ne događa,monitor ne reagira,i dalje je crna slika samo,a znam da je grafička ispravna jer je probana već na drugom kompu. U biosu pod advanced imam nešto kao "Intel VGA - irq10",to se može stavit na disable ali nisam probao još.Jel moguće da se nešto pokvari ako to disableam? I hoće li komp onda sam nać novu pci e grafičku ili kako već? Jel može pomoć?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U BIOSU sa onboard prebaci na PCI-E.
Ali nema toga...nema opcije za prebacivat VGA. Imaju neki serialsi,diskovi,i ne znam ni ja šta. Probao sam guglat već o tome,kako i šta,ali svugdje imaju slike sa biosom koji ima tu opciju,moj nema. Idem baš sad zapisat sve opcije tamo pa javim.
Ali nema toga...nema opcije za prebacivat VGA. Imaju neki serialsi,diskovi,i ne znam ni ja šta. Probao sam guglat već o tome,kako i šta,ali svugdje imaju slike sa biosom koji ima tu opciju,moj nema. Idem baš sad zapisat sve opcije tamo pa javim.
Ima, potraži malo.
Kad mi dođe diskretna ako ne nađeš uslikat ću ti svoj BIOS da vidiš gdje je to.
Problem riješen,grafička nije bila dobro stavljena u kompjuter -.-
može lock