Izbacuje me dok pisem, igram igre...

poruka: 9
|
čitano: 4.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo me nakon pola godine nazad :))

Znaci, imam sljedeci problem...

Dok pisem u wordu, na fejsu, na netu negdje, odjednom mi stane i ne mogu vise pisat, dok ne kliknem s misom u prozor gdje treba pisati. Kao ono kada kliknete slucajno negdje van prozora pa vam nece pisat u chatu ili na mjestu gdje trebate pisati...

To je jedan problem i pojavljuje se svako malo dok tipkam..I sada pisem ovaj tekst 5 min..I kad me izbaci van prozora, cuje se onaj "bip" zvuk

Drugi problem je s igricama:

Dok igram igru, samo me odjednom izbaci isto van i ne mogu nista klikat, vec moram dolje povecati igru, njenu ikonu jer mi se smanji dolje pokraj "starta!"

Stvarno mi nije jasno do cega moze biti ? Mis (zicni), tipkovnica (bezicna) sve je novo kupljeno. Testirao sam jos jednu zicnu tipkovnicu ali isti problem..

Radi se o ovoj tipkovnici: Logitech K360

Mis:  MS X3ME

Stvarno bih Vam bio zahvalan, ako bi mi pokusali pomoci da rijesim ovaj problem jer stvarno iritira dok nesto pisem, pa me svako malo izbaci i vec mi je taj "BIP" u glavi...

i ovo je konfiguracija:

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
15 godina

- Probaj proskenirat za viruse i ostalu gamad.

- ComboFix
- HitmanPro
- SuperAntiSpyware
- Malwarebytes Anti-malware
- AdwCleaner (možda čak njega i prvog)

- Počisti sustav sa CClenerom, defragmentiraj disk sa Auslogic disk defrag, ako imaš SSD, onda zadnje zanemari.

- Ovo za pisanje u wordu i sl., otiđi u control panel-folder options, odaberi "Automatically type into the Search Box".

2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Sve navedeno sam pokusao, ali mi ne izbacuje nikakve viruse...ocistio sam s CCC-om sve..ali i dalje se javljaju oba problema....

Da nije mozda nesto upaljeno sto ne treba pa ga izbacuje ? Recimo, kada mi smanji prozor od igre, na sekundu mi se ugasi jos jedan program, ali nema sanse da uocim o kojem programu ili prozoru se radi..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 6:28 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I ja imam isti problem, za poludit!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napokon sam saznao u cemu je problem, jedva. Ako imate wifi adapter, izbrisite njegov original driver u control panelu koji ste instalirali s cd-a, neka vam ostane samo ovako kao meni na slici. Ja koristim TP LINK wifi adapter i vrijedi za ostale isto.

1. 1.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 9:56 (Karlovac_047).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Izbacuje me dok pisem, igram igre...

Pocelo se i meni to dogadadat,ovaj problem  s pisanjem,sta da radim,plzodg :(

11 godina
neaktivan
plz
15 godina
neaktivan
paky6969 kaže...

Pocelo se i meni to dogadadat,ovaj problem  s pisanjem,sta da radim,plzodg :(

Napisao sam ti iznad koji je bio problem i sad radi odlicno, kao i prije. 

11 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Evo me nakon pola godine nazad :))

Znaci, imam sljedeci problem...

Dok pisem u wordu, na fejsu, na netu negdje, odjednom mi stane i ne mogu vise pisat, dok ne kliknem s misom u prozor gdje treba pisati. Kao ono kada kliknete slucajno negdje van prozora pa vam nece pisat u chatu ili na mjestu gdje trebate pisati...

To je jedan problem i pojavljuje se svako malo dok tipkam..I sada pisem ovaj tekst 5 min..I kad me izbaci van prozora, cuje se onaj "bip" zvuk

Drugi problem je s igricama:

Dok igram igru, samo me odjednom izbaci isto van i ne mogu nista klikat, vec moram dolje povecati igru, njenu ikonu jer mi se smanji dolje pokraj "starta!"

Stvarno mi nije jasno do cega moze biti ? Mis (zicni), tipkovnica (bezicna) sve je novo kupljeno. Testirao sam jos jednu zicnu tipkovnicu ali isti problem..

Radi se o ovoj tipkovnici: Logitech K360

Mis:  MS X3ME

Stvarno bih Vam bio zahvalan, ako bi mi pokusali pomoci da rijesim ovaj problem jer stvarno iritira dok nesto pisem, pa me svako malo izbaci i vec mi je taj "BIP" u glavi...

i ovo je konfiguracija:

Karlovac_047,zamijeni RAM,zamijeni termalnu pastu na procesoru i grafi. Sretno!!!{#}

I am the Living Death. I am coding your HDD now. If you set power off,ALL YOUR DATA WILL BE LOST,so PRAY FOR YOUR HDD!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice