Gubljenje kvalite videa sa youtube nakon skidanja

poruka: 6
|
čitano: 2.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Gubljenje kvalite videa sa youtube nakon skidanja

Kao što sam već naveo  kad gledam video na youtube slika izgleda kristalno jasna ali kad downloadiram isti sadržaj  na računalo npr neki

koncert od šta ja već znam nastaju veliki problemi kad datoteku FLV flash file corventiram sa Any video coveneter u mobile mp4, slika nakon pokretanja postaje užasna za pregledanje što me jako živcira pogotvo u videu visoke kvalitete H264, ak ko ima kakav prijedlog  o ovome problemu nek ga podjeli samnom, isti sam problem testirao na dva moguća načina na običnom monitoru i LCD u i nije pomoglo{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gubljenje kvalite videa sa youtube nakon skida

Gubitak kvalitete pri transkodiranju je neizbjezan. Mozes ga smanjiti koristenjem dobrog enkodera sa pametno postavljenim postavkama ali uvijek ce ti kvaliteta bar malo opasti.

To ti je kao kad jpeg snimas nanovo u jpeg.

Zato si radje skidaj flv i gledaj u ga tom formatu da bi zadrzao istu kvalitetu.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 15:33 (rustweaver).
15 godina

pokušavao sam i to ,skinuti FLV video pregledavati u windowsima 7 pošto XP pro ima probleme  sa novijom generacijom H264  i slika je još uvjek mutna. Sadžaj downloadiram ORBITOOM.

15 godina
neaktivan

Kakvih to XP ima problema sa H264? Ja ih nisam primjetio. Samo stavis najnoviji FFdshow i deri...

Uglavnom, ne pada mi na pamet razlog zasto ti je slika mutna. Mozda su aktivirani neki postprocessing filteri ili je nekakvo lose skaliranje u pitanju? Koji player koristis? Koji codec koristis?

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 15:45 (rustweaver).
15 godina

Windows Media Player 10 kad pokrećem sadržaj uglavnom izbaci ovu poruku (Windows meda Player encoutered an unknown error)

imam instalirani mega full codec pack  novija verzija ali interesantno da na svakom računalu koje ima win XP pro izbacuje istu poruku

na windows 7 ponavljam sve radi ok samo je isto dosta mutna slika  eto.

16 godina
moderator
Master Infirmiy kaže...

Windows Media Player 10

probaj neki bolji player

mpc

vlc

gom

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice